Verkeersregeling op Manas Boulevard

Verkeersregeling op Manas Boulevard
Verkeersregeling op Manas Boulevard
abonneren  


Als onderdeel van de schoonmaak-, onderhouds- en reparatiewerkzaamheden die moeten worden uitgevoerd bij de verzamelaar van het Main Belt-kanaal van İzmir, worden vanaf donderdag 13 januari de verkeerspatronen van 3 verschillende punten op Manas Boulevard gewijzigd. Het is de bedoeling dat het verkeerspatroon binnen 3 maanden weer normaal wordt.

Reinigings-, onderhouds- en reparatiewerkzaamheden beginnen in İzmir Main Belt Canal door de zmir Metropolitan Municipality İZSU General Directorate. Vanaf de kruising van Fatih Caddesi en 2821st, Fatih Caddesi, Manas Boulevard, Symrna Square, Bayraklı Tussen het Afvalwater Gemaal zullen schoonmaakwerkzaamheden plaatsvinden. In het kader van de werkzaamheden worden vanaf donderdag 13 januari wijzigingen in het verkeerspatroon doorgevoerd.

De richting van Manas Boulevard naar Konak op straatniveau 1586/8 is 60 dagen, op de kruising van Haydar Aliyev Street van Manas Boulevard is één rijstrook naar Konak 30 dagen en één rijstrook van Fatih Caddesi naar Şehitler Caddesi is. 10 dagen gesloten voor autoverkeer.

Het is de bedoeling dat de schoonmaak-, onderhouds- en herstellingswerken binnen 3 maanden voltooid zullen zijn en de verkeersorde weer normaal zal zijn.

Verkeersregeling in Manas Boulevard

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen