22 meer binnenlandse productie midibussen sloten zich aan bij de vloot voor openbaar vervoer in İzmir

22 meer binnenlandse productie midibussen sloten zich aan bij de openbaarvervoersvloot in İzmir
22 meer binnenlandse productie midibussen sloten zich aan bij de openbaarvervoersvloot in İzmir
abonneren  


Izmir Metropolitan Municipality heeft 22 nieuwe midibussen voor binnenlandse productie toegevoegd aan haar openbaarvervoersvloot. Burgemeester Tunç Soyer benadrukte dat de midibussen die onder het directoraat-generaal ESHOT zullen dienen voornamelijk in smalle en heuvelachtige districten zullen opereren, en gaf de boodschap: "We zullen meer geschenken hebben aan onze stad en onze mensen."

Enerzijds blijft İzmir Metropolitan Municipality, die zich richt op investeringen in het spoorwegsysteem en momenteel zes verschillende projecten tegelijkertijd uitvoert, de kwaliteit van haar openbaarvervoersdienst met rubberen banden verbeteren. Nog eens 22 nieuwe in eigen land geproduceerde midibussen zijn toegevoegd aan de vloot van ESHOT General Directorate.

Burgemeester Tunç Soyer van de grootstedelijke gemeente van Izmir onderzocht de voertuigen die net uit de fabriek waren gekomen en naar de stad waren gebracht. President Soyer heeft, met een investering van ongeveer 647 miljoen TL in de afgelopen drie jaar, in totaal 252 bussen gemaakt, 170 solo en 422 gelede, en 4 midibussen, waarvan 29 voor het gebruik van gehandicapte burgers. kazanverklaarden dat ze dat deden.

Tot ziens, gebruik Izmir

Burgemeester Soyer verklaarde dat de midibussen zijn gekocht om de smalle straten en heuvelachtige districten te bedienen waar bussen moeilijk binnenkomen, zei burgemeester Soyer: "Met de opname van deze voertuigen in onze vloot hebben we de afgelopen 473 nieuwe bussen in dienst gesteld van onze mensen drie jaar. Laat het ons nieuwjaarsgeschenk aan Izmir zijn. We zullen meer geschenken krijgen om het leven van onze burgers gemakkelijker te maken en ervoor te zorgen dat ze 100% gelijke service krijgen. Dit jaar kopen we nog 33 midibussen aan.Ook zijn onze aanbestedingen voor de aanschaf van 100 elektrische bussen gestart. Veel geluk voor onze stad; mogen onze medeburgers ervan genieten", zei hij.

In welke wijken gaat het werken?

Otokar's Sultan City-model midibussen; Het heeft een capaciteit van 25 zitplaatsen en kan één rolstoelpassagier vervoeren. Voertuigen met airconditioning, oprijplaten voor gehandicapten en automatische transmissie; Het werd gekocht van het State Supply Office voor 17 miljoen 218 duizend TL. voertuigen, voornamelijk Karşıyaka de dorpen Şemikler, Yamanlar en Sancaklı; Wijken Bornova Çiçek, Cengizhan, Fuat Edip Baksi, Kahramanlar, Kandere en Beşpınar; Konak zal opereren op de lijnen die de wijken Halil Rıfat Pasha, Kaynak, Ballıkuyu, Eserkent, Ali Fuat Erden en Buca İsmet Paşa en Ferahlı bedienen.

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen