Het Turkse nationale volleybalteam voor dames versloeg de laatste olympische kampioen China met 3-0

Turks nationaal volleybalteam verslaat djinn op Olympische Spelen in Tokio

Het nationale volleybalteam van Turkije versloeg China met 2020-3 op de Olympische Spelen van Tokyo 0.

Nationals bereikten de prestatie die ze wilden met effectieve servicenummers in de eerste set en eindigden de set met 25-21. De Sultans of the Net, die de tweede set goed begonnen, wisten de laatste olympisch kampioen China uit te schakelen. De Nationals eindigden de tweede set met een voorsprong van 25-14. De Nationale Ploeg wist de Chinese verdediging te imponeren met hun effectieve aanvallen in de laatste set. The Sultans of the Net maakten een geweldige start door China in de laatste set met 25-14 te verslaan.

In de tweede wedstrijd van de groep "Sultans of the Net" nemen ze het op dinsdag 27 juli om 10.25:XNUMX CEST op tegen Italië.