Aandacht voor rimpels en verslapping van het gezicht!

Let op rimpels in het gezicht en verslapping
Let op rimpels in het gezicht en verslapping

Medisch-esthetisch arts Dr. Mesut Ayyıldız gaf informatie over het onderwerp. Met Endopeel worden rimpels en verslapping in veel delen van het lichaam, vooral in het gezicht en de hals, snel geëlimineerd. Deze methode, die in ons land al zo'n 5 jaar veilig wordt toegepast, wordt al zo'n 15 jaar met succes in veel landen over de hele wereld toegepast.

Zwitserse plastisch chirurg prof. Dr. Ontwikkeld door Alain Tenenbaum; Endopeel, dat een product gebruikt dat bestaat uit een mengsel van pindaolie, carbolzuur en menthol, zorgt voor zowel medisch liftend als chemisch peelingeffect.

Zoals bekend ; Botox voorkomt rimpels met aanzienlijk nabootsingsverlies door de zenuwgeleiding in het gebied waar het wordt aangebracht te blokkeren en de spieren te ontspannen. Endopeel verhoogt echter de tonus van de spieren in het gebied waar het wordt aangebracht en verhoogt de draagkracht tegen de zwaartekracht in en creëert spanning, waardoor rimpels en verslapping worden geëlimineerd met een effect dat binnen 20 minuten begint en nooit mimisch verlies veroorzaakt.

Met de Endopeel-techniek wordt het onderste 1/3 van het gezicht en het kaakgebied tegelijkertijd strakker; Er zijn veel toepassingsgebieden zoals het optillen van wenkbrauw- en neustips, cellulitis, buikwandcorrectie, aanspannen van de handrug en decolleté, het voorkomen van doorzakken in de armen en het verkrijgen van een Braziliaans billen.

Endopeel is een zeer betrouwbare methode en er zijn geen negatieve meldingen over de hele wereld. Het is een bevredigende functie in termen van patiënt / kosten. Het beschadigt nooit de belangrijkste zenuwen en bloedvaten in het gezicht en heeft geen toxisch effect.

Als gevolg; Endopeel komt op de voorgrond in het niet-chirurgische facelift-gebied door rimpels en verslapping te beëindigen met een effect dat begint in 20 minuten zonder verlies van mimic, en trekt de aandacht als een methode die de interesse vele jaren zal vergroten.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen