Werkt İZBAN tijdens de weekendklok?

Werkt de islamitische jongen in het weekend
Werkt de islamitische jongen in het weekend

In overeenstemming met de laatste circulaire van het ministerie van Binnenlandse Zaken om het snel toenemende aantal positieve gevallen tijdens het nieuwe type coronavirus-epidemie te voorkomen, worden op weekdagen na 21.00 uur en in het weekend de hele dag uitgaansverboden toegepast. Hoewel sommige burgers zijn vrijgesteld van het verbod tijdens het volledige sluitingsproces dat in het weekend wordt toegepast, werkt IZBAN dan in Ban? İZBAN-uren behoren tot de onderwerpen die tijdens de weekenden zijn onderzocht.


İzmir Suburban System (İZBAN), een van de meest gebruikte transportvoertuigen door İzmir-inwoners, zal zijn reizen voortzetten voor degenen die in het weekend zijn vrijgesteld van het verbod. In de weekendbeperkingen waarbij alle voertuigen van het openbaar vervoer kunnen worden gebruikt, behoren de chauffeurs van de voertuigen zoals bussen, metro's, minibussen, minibussen die zullen dienen door de vertrektijden te verdunnen, onder de mensen die met hun vergunningen eropuit kunnen gaan.

In İZBAN wordt voor passagiers die op weekdagen na 21.00:24 uur tot de laatste reis van de dag onder de uitsluiting van de avondklok vallen, elke XNUMX minuten een reis toegepast. Konak en Konak met de metro Karşıyaka Op weekdagen tussen 21.00 en 00.20 uur vinden de tijdzones elke 30 minuten plaats. In het weekend worden ritten in alle drie de systemen tussen 06.00 en 00.20 uur om de 30 minuten uitgevoerd.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties