Werkt Baskentray tijdens de weekendklok?

Werkt Baskentray tijdens de weekendklok?
Werkt Baskentray tijdens de weekendklok?

In overeenstemming met de laatste circulaire van het ministerie van Binnenlandse Zaken om het snel toenemende aantal positieve gevallen tijdens het nieuwe type coronavirus-epidemie te voorkomen, na 21.00 uur op weekdagen en vanaf 4 uur op vrijdag 21 december tot 00 uur op maandagochtend, dagklok wordt toegepast. Hoewel sommige burgers zijn vrijgesteld van het verbod tijdens het volledige sluitingsproces dat in het weekend wordt toegepast, werkt Başkentray dan aan het verbod? Başkentray-uren behoren ook tot de onderwerpen die zijn onderzocht.


Ankara Suburban System (Başkentray), een van de meest gebruikte transportvoertuigen door inwoners van Ankara, zal zijn reizen voortzetten voor degenen die zijn vrijgesteld van het verbod.

De Staatsspoorwegen van de Republiek Turkije (TCDD), het internet is gebaseerd op informatie op de site en zal de burgers van het BAŞKENTRAY weekend dienen. In de verklaring van TCDD: "Başkentrtay-treinen rijden zonder tijdverandering door voor onze burgers die zijn uitgesloten van de beperking in de nieuwe beperkingsperiode."

Başkentray zal zich inzetten voor burgers die geen avondklok hebben, volgens de circulaire getiteld "In the Scope of Combating Coronavirus - New Restrictions and Measures", gepubliceerd door het ministerie van Binnenlandse Zaken. In de circulaire van het ministerie werd gesteld dat "chauffeurs en ambtenaren van voertuigen voor stedelijk openbaar vervoer (metrobus, metro, bus, minibus, taxi, enz.)" Dienovereenkomstig zullen transportvoertuigen de burgers dienen

De treinen in de voorsteden van Başkentray rijden op de Sincan-Kayaş-spoorlijn. De totale kabellengte is 36 km. Er zijn 24 haltes in de voorsteden op de lijn. Başkentray treinen in de voorsteden rijden met intervallen van 15 minuten en twee opeenvolgende sets.

  • Sincan-Kayaş richting voor treinschema KLIK HIER
  • Kayaş-Sincan richting voor treinschema KLIK HIER

sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties