Sarıkamış Karakurt, Horasan Road is geopend

Sarikamis Karakurt, Khorasan weg is open voor gebruik
Sarikamis Karakurt, Khorasan weg is open voor gebruik

De openingsceremonie van Sarıkamış-Karakurt-Horasan Road, die het transportnetwerk van Kars zal versterken, zal plaatsvinden op zaterdag 5.12.2020, met deelname van president Recep Tayyip Erdoğan en minister van Transport en Infrastructuur Adil Karaismailoğl.


Karaismailoğlu, die naar Kars zal komen voor een reeks bezoeken en openingen, zal de openingsceremonie van Sarıkamış-Karakurt-Horasan Road bijwonen na observaties in Kars Logistics Center.

Minister Karaismailoğlu, die naar Kars zal komen, zal vandaag voor het eerst een bezoek brengen aan het gouverneurschap van Kars en een bijeenkomst houden over de uitgevoerde en geplande bouwwerken in Kars door het ministerie. Karaismailoğlu, die examens zal afleggen in het Kars Logistics Center, zal uiteindelijk naar Sarıkamış gaan om de officiële opening van de weg Sarıkamış-Karakurt-Horasan Split uit te voeren.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties