Brandoefening uitgevoerd op de luchthaven van Mardin

Brandoefening op de luchthaven van Mardin
Brandoefening op de luchthaven van Mardin

Mardin Metropolitan Municipality Fire Brigade Department, TR Ministry of Transport and Infrastructure General Directorate of State Airports Authority, een brandoefening werd uitgevoerd op de luchthaven van Mardin.


Teams aangesloten bij de Dienst Brandweer hebben met 2 voertuigen en 6 personeelsleden deelgenomen aan de brandoefening. Volgens de praktijk; Na melding kwamen de brandweerlieden en ARFF-brandweerlieden die binnen 5 minuten op de luchthaven aankwamen met water onder druk en schuim bij de brand in het landingsbaangebied van de luchthaven. Na de interventie werd de brand onder controle genomen en in korte tijd geblust.

De oefening, waarbij hij in zijn ambulances gereed werd gehouden, vond de waarheid niet.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties