Karaismailoğlu: 'We zullen veel sterker zijn in de ruimte met TÜRKSAT 5A- en 5B-satellieten'

We zullen veel sterker zijn in de ruimte met karaismailoglu turksat a en b satellieten.
We zullen veel sterker zijn in de ruimte met karaismailoglu turksat a en b satellieten.

Adil Karaismailoğlu, minister van Transport en Infrastructuur, bracht een bezoek aan TÜRKSAT. Karaismailoğlu, die hier belangrijke verklaringen aflegde tegenover journalisten, zei: "Met de activering van TURKSAT 5B en TÜRKSAT 6A zullen we veel sterker zijn in de ruimte met onze 6 communicatiesatellieten." Karaismailoğlu zei dat de installatie van grondstations voor de nieuwe frequentiebanden die worden bediend naar TURKSAT 5A en 5B de laatste fase heeft bereikt.

"118 landen in de wereld en een bevolking van 3 miljard bevinden zich momenteel in ons dekkingsgebied"


Minister van Karaismailoğlu heeft vandaag onthuld dat zowel niet-financiële en wat ze konden werken als dat van morgen een instelling is van grote strategische waarde voor Turkije, zei hij. Karaismailoğlu, "als Turkije, 3A, 4A, 4B onze communicatiesatellieten, in de wereld vandaag, 118 landen en een bevolking van 3 miljard van onze dekking", zei hij.

"Bij de e-Government Gateway werden jaarlijks 2019 miljard services gebruikt, met een gemiddelde van 319 miljoen per maand in 3,8"

Wordt ontwikkeld door Turksat Record Minister Karaismailoğlu van de grote IT-projecten van de staat, Turkije's grootste IT-projecten behoren tot de e-Government Portal van het Presidential Digital Conversion Office van de Republiek Turkije namens Turkijeat hij herinnerde zich. Karaismailoğlu zei: “Bij e-government kunnen meer dan 51,5 miljoen geregistreerde gebruikers meer dan 345 700 verschillende diensten ontvangen die behoren tot bijna 5 openbare instellingen, waarvan 300 lokale besturen. Bij de e-Government Gateway werden jaarlijks 2019 miljard diensten gebruikt, met een gemiddelde van 319 miljoen per maand in 3,8 ”.

"Onder leiding van het ministerie zal voor het eerst in Turkije Space Week 'worden gehouden"

Dit jaar voerde 5'incisi de "Turksat Model Satellite Contest" uit bij de niet-gegradueerde en afgestudeerde studenten en verklaarde dat ze de bewustwording van minister Karasimailoğl van satelliet- en ruimtetechnologie zouden ondersteunen, "die voor de eerste keer zal worden gehouden onder leiding van het ministerie onder de Turkse Ruimtevaartweek; "We zullen online komen met een programma waarmee onze jongeren hun ideeën over de ruimte kunnen ontwikkelen", zei hij.

"Met de activering van TÜRKSAT 5B en TÜRKSAT 6A zullen we veel sterker zijn in de ruimte met onze 6 communicatiesatellieten"

Minister Karaismailoğlu vervolgde als volgt: “Met de activering van TÜRKSAT 5B en TURKSAT 6A zullen we veel sterker zijn in de ruimte met onze 6 communicatiesatellieten. Lanceringsmoment van TURKSAT 5A; Het zal onze visie op ruimte en luchtvaart versterken, die we voor het eerst in ons land vieren. Space Week-activiteiten met Turkije en we zullen al onze mensen meenemen. In navolging van onze TURKSAT 5A-satelliet zullen we in het tweede kwartaal van 5 nog een mijlpaal lanceren, TÜRKSAT 2021B, waarvoor we begonnen zijn met het testen van satellietniveaus. "

"We sturen onze 6A-satelliet in 2022 de ruimte in"

“Voor de nieuwe frequentiebanden die worden bediend door de TÜRKSAT 2021A- en TÜRKSAT 5B-satellieten, die naar verwachting in 5 zullen dienen, hebben we de laatste fase bereikt van de installatie van grondstations op onze Gölbaşı Central Campus.

Voor TÜRKSAT 6A gaat de productie en integratie van technische modelapparatuur door in het TUSAŞ Space Systems Integration and Test Center met de deelname van onze TÜRKSAT-ingenieurs. We sturen onze 6A-satelliet in 2022 naar de ruimte. "

"Er is begonnen met de installatie van de grondstations in de provincies İzmir, Ankara en Van."

Minister Karaismailoğlu verklaarde dat de installatiewerkzaamheden van de op te richten grondstations in de provincies Izmir, Ankara en Van zijn begonnen, en zei: “Het mobiele antennesysteem dat kan worden gebruikt op land-, lucht- en zeeplatforms en kan werken via Ka Band-communicatiesatellieten is ontwikkeld door TURKSAT. De antenne wordt ook actief gebruikt door het Coast Guard Command, ”zei hij. Karaismailoğlu zei dat de ontwikkeling van de antenne voor gebruik in TURKSAT-landvoertuigen de laatste fase heeft bereikt.

Minister Karaismailoğlu onderzocht vervolgens de installatiewerkzaamheden van grondstations ter plaatse en ontving informatie van de autoriteiten over het uitgevoerde werk.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties