Era van elektrische scooters begint in Sivas

Het tijdperk van de elektrische scooters van Sivasta begint
Het tijdperk van de elektrische scooters van Sivasta begint

Binnen de reikwijdte van het door de gemeente Sivas uit te voeren project zullen burgers de mogelijkheid hebben om een ​​milieuvriendelijk transportvoertuig met elektrische scooters te gebruiken in verschillende delen van de stad.


Burgemeester Hilmi Bilgin zei dat ze in de eerste plaats 100 scooters hebben besteld voor de elektrische scooter, een volledig binnenlandse en nationale productie die milieuvriendelijk en veilig transport biedt over korte afstanden.

Het gebruik van elektrische scooters, die zich snel over de hele wereld verspreiden en geleidelijk in ons land worden gebruikt, zal binnenkort beschikbaar zijn voor de mensen van Sivas. De periode van snel, veilig, milieu- en klimaatvriendelijk vervoer begint in recreatiegebieden en plantsoenen met tweewielige micro-mobiliteitsvoertuigen.

Met zijn technische infrastructuur, waaronder de software met opvolgingsmodule ontwikkeld door Turkse ingenieurs, kunnen volledig nieuwe elektrische scooters snelheden halen van 35 km per uur. Gebruikers die met een enkele lading 50 km kunnen reizen en de dichtstbijzijnde scooter kunnen bereiken met een applicatie gedownload naar hun mobiele telefoons, kunnen zich via de applicatie registreren en de voertuigen op elke locatie achterlaten zonder verbonden te zijn met een station.

WIJ HEBBEN DE EERSTE BESTELLING GEVRAAGD VAN ONZE SCOOTERS GEVRAAGD DOOR ONZE JONGE MENSEN

Burgemeester Hilmi Bilgin legde een verklaring af over het project en zei: “We zullen op korte afstand een milieuvriendelijk transportsysteem in dienst stellen van onze inwoners van Sivas. In de nieuwe periode zijn we van plan om de scootertoepassing, die veel door onze jongeren wordt gebruikt en bij ons wordt gevraagd, te implementeren in een fase waarin we het pandemieproces weer verlaten na het voltooien van de nodige infrastructuurwerken voor de volgende periode. Wettelijke regelgeving hiervoor werd aanvaard door de TBMM Environment Commission. Het komt naar de algemene vergadering en wordt wet. We maken nu onze eerste testritten als resultaat van de ontmoeting die we hebben gehouden met onze bevoegde vice-presidenten en onze General Manager van ÖZBELSAN. We wilden ons realiseren dat dit een echt noodzakelijk werk is en dat er veel vraag naar is van onze jonge mensen, aangezien het een milieuactivist is. Het wordt geïmplementeerd in onze Smart Bike-applicatie. We zullen ernaar streven om als milieuvriendelijke gemeente ons steentje bij te dragen als ons elektrische scootersysteem er ook mee geactiveerd wordt. Ik zeg al succes. We zijn met ons werk begonnen, en we beginnen met aftellen om het zo snel mogelijk in dienst te stellen van onze landgenoten. " gaf zijn verklaringen.

"Het gaat door in onze planning voor gebruiksgebieden." Burgemeester Bilgin zei: 'Allereerst zullen we het in gebruik nemen in onze recreatiegebieden in het stadscentrum, in onze openbare tuin. Wij geloven dat het ook op de universiteitscampus kan worden gebruikt. Op verzoek plaatsen we voldoende scooters op de campus. Ons doel is niet om geld te verdienen, maar om waarde toe te voegen aan de sociaal-culturele structuur van de stad. Hiervoor stellen we onze medeburgers ten dienste van onze jeugd. Ik wil graag aankondigen dat er in de eerste plaats 100 elektrische scooters zijn besteld. " zei.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties