Algemene directie van stichtingen om 5 assistent-inspecteurs te rekruteren

de algemene directie van de stichtingen zal de assistent-inspecteur geleerde maken
de algemene directie van de stichtingen zal de assistent-inspecteur geleerde maken

Het kader van de adjunct-inspecteur, wiens plaats van plicht, klasse, titel, graad en nummer hieronder worden gespecificeerd, onderworpen aan de ambtenarenwet nr. 657 die moet worden toegewezen aan de werkgroep Centraal (Ankara) en Istanbul van het directoraat-generaal Begeleiding en inspectie van het directoraat-generaal Stichtingen, bestaande uit twee delen, schriftelijk en mondeling, Met het wedstrijdexamen dat in Ankara wordt afgenomen, zullen 5 assistent-inspecteurs worden aangeworven.


Om het examen af ​​te leggen;

1- Voldoen aan de voorwaarden vermeld in artikel 657 van de ambtenarenwet nr. 48,

2- Afgestudeerd zijn aan de Faculteit Rechtsgeleerdheid, Politieke Wetenschappen, Economie, Bedrijfskunde, Economie en Bestuurswetenschappen, die 4-jarig onderwijs verzorgt, of instellingen voor hoger onderwijs in Turkije en in het buitenland waarvan de gelijkwaardigheid is aanvaard door de Hoger Onderwijsraad,

3- Onder de 01.01.2021 jaar zijn op 35,

4- Om tot de eerste 2019 mensen te behoren op basis van de hoogste score in de in te dienen aanvragen onder de kandidaten die 2020 en hoger hebben gescoord in de examens voor openbaar personeelsselectie voor de kandidaten die zullen worden benoemd op de A-groepsposities van ÖSYM in 48 en 80, (degene met de score gelijk aan de 100ste kandidaat kandidaten worden ook geaccepteerd voor het examen.)

5- Om succesvol te zijn op ten minste (E) -niveau in een van de Foreign Language Proficiency Exam (YDS) gehouden in 2018-2019-2020.

6- Kandidaten die het examen willen afleggen, vullen het formulier in bijlage 27.9.2008 van de stichtingsverordening in, gepubliceerd in het staatsblad van 27010 en genummerd 22.

a) 6 pasfoto's in 4,5 × 6-formaat genomen in de afgelopen 4 maanden,

b) het origineel van het certificaat van afstuderen, een kopie goedgekeurd door de algemene directie of een afdruk van de e-overheid,

c) KPSS- en YDS-resultatendocument,

d) Mannelijke kandidaten zijn niet gerelateerd aan militaire dienst,

- Er is geen strafblad,

- Het is geschikt om in het hele land te werken op het gebied van gezondheid, in alle klimatologische en reisomstandigheden,

De handgeschreven verklaring van de kandidaat wordt bijgevoegd.

7- Degenen die valse verklaringen blijken te hebben afgelegd in de informatie in het aanvraagformulier en de documenten en die niet voldoen aan de vereisten om deel te nemen aan het examen, verliezen hun rechten met betrekking tot het examen.

8- Kandidaten dienen rechtstreeks of per aangetekende post een aanvraag in bij de afdeling Begeleiding en inspectie van Bayındır 1 Sokak No: 3 Kızılay / ANKARA.

9- De uiterste sollicitatiedatum is tot het einde van de werkdag op 18.12.2020, vertragingen in de post worden niet in aanmerking genomen.

10- Het toelatingsdocument voor het wedstrijdexamen zal worden verkregen bij de Directie Begeleiding en Inspectie van 28.12.2020 tot het einde van de werkuren op 15.01.2021. Kandidaten die geen deelnamedocument voor het wedstrijdexamen hebben, worden niet tot het examen toegelaten.

11- Het wedstrijdexamen wordt gehouden op 16.01.2021 op de plaats en het tijdstip aangegeven in het toelatingsexamen voor het wedstrijdexamen. De winnaars van het schriftelijke wedstrijdexamen worden bekendgemaakt op de mededelingenborden van de Algemene Directie Stichtingen en de Directie Begeleiding en Inspectie. https://vgm.gov.tr Ze worden ook aangekondigd op de website en worden uitgenodigd voor het mondelinge competitie-examen door hen schriftelijk te melden dat ze het schriftelijke competitie-examen hebben gewonnen.

12- Principes die gevolgd moeten worden tijdens het examen https://vgm.gov.tr Het wordt op het internetadres gepubliceerd.

Voor details van advertentie KLIK HIER


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties