ESHOT opent het Izmirim Card Application Center bij de uitgang van het metrostation Bornova

Metrostation Eshot Bornova heeft een kaartaanvraagcentrum geopend
Metrostation Eshot Bornova heeft een kaartaanvraagcentrum geopend

İzmir Metropolitan Municipality ESHOT General Directorate opende een Card Application Center bij de uitgang van İzmir Metro Bornova Station, zodat gratis kaarthouders snel en gemakkelijk gepersonaliseerde (foto) İzmirim-kaarten kunnen krijgen. Zo werd het aantal kaartaanvraagcentra in de stad verhoogd tot 5. In de centra; Er worden diensten verleend aan de leeftijdsgroep 60-64 jaar, 65-plussers en gehandicapte burgers, studenten en docenten.


In overeenstemming met de circulaire uitgegeven door het ministerie van Binnenlandse Zaken in het kader van de bestrijding van de pandemie, werd het, na de verplichting om de HES-code te definiëren op elektronische kaarten die worden gebruikt in het openbaar vervoer in de stad, duidelijk dat gratis kaarthouders in Izmir ook İzmirim-kaarten moeten krijgen. İzmir Metropolitan Municipality ESHOT General Directorate verhoogt het aantal İzmirim Card-aanvraagcentra om mogelijke rommel in kaartcentra te voorkomen en om ervoor te zorgen dat burgers gemakkelijk İzmirim-kaarten kunnen kopen.

Naast de twee kaartcentra in Konak is er een nieuwe toegevoegd aan de Izmirim Card-eenheden in de transfercentra van Fahrettin Altay en Bostanlı Pier. Het vijfde İzmirim Card Application Center in de stad, İzmir Metro A.Ş. Het werd geopend bij de uitgang van het Ege University Hospital van Bornova Station.

Wie worden er bediend?

In de kaartcentra worden voor het eerst studenten, leerkrachten en burgers van de leeftijdsgroep 60-64 die een gepersonaliseerde Izmirim-kaart (met foto) ontvangen, evenals mensen met een invaliditeitsrapport van 40% of meer, en burgers ouder dan 65 jaar. Studenten, docenten en burgers van 60 jaar en ouder die voor het eerst een gepersonaliseerde Izmirim-kaart zullen ontvangen, dienen hun eerste aanvragen in om drukte te voorkomen. http://www.izmirimkart.com.tr Er wordt gesuggereerd dat ze dat doen.

Handicaprapporten moeten worden gezien

Gehandicapte burgers moeten daarentegen een aanvraag indienen bij deze centra met een commissieverslag waaruit blijkt dat ze voor 40 procent of meer gehandicapt zijn, hun identiteitskaart en één biometrische foto. De aanvraagprocedures van gehandicapte burgers onder de 18 jaar en mensen met ernstige mentale en fysieke handicaps kunnen door hun ouders of voogden worden behandeld. De kaarteenheden bereiden de gefotografeerde Izmirim-kaarten voor en bezorgen ze binnen enkele minuten aan de aanvragers. Burgers met een handicap ouder dan 65 jaar krijgen hun foto Izmirim Card "gratis". Card-units zijn in het weekend tot 65 december beschikbaar voor gehandicapte burgers ouder dan 31 jaar.

HES-codes moeten overeenkomen

Burgers ouder dan 65 en gehandicapte burgers die hun Photo Izmirim-kaart hebben uitgegeven, moeten overeenkomen met hun HES-codes. Dit proces; Naast de website op "hes.eshot.gov.tr", kan dit worden gedaan bij de digitale informatiekiosken van de stad Izmir Metropolitan, metrostations, veerhavens, diverse dienstgebouwen en sociale voorzieningen. Voor burgers die geen transacties kunnen uitvoeren in digitale kanalen, de metrostations Bornova, Halkapınar, Çankaya, Konak, Üçyol, Göztepe en Fahrettin Altay; Luchthaven, ESBAŞ, Sirinyer, Crescent, Halkapınar, Alsancak, Salhane, KarşıyakaBij de stations Demirköprü en Çiğli İZBAN; KarşıyakaBij de veerhavens van Konak en Bostanlı; Er werden activeringspunten gecreëerd bij de transfercentra van Konak Bahri Baba en Fahrettin Altay. Geautomatiseerd personeel dat hier werkt, biedt persoonlijke diensten aan burgers en koppelt HES-codes aan Izmirim-kaarten.

Instapinformatie voor het ministerie

Met het matchen van gepersonaliseerde (met foto) Izmirim-kaarten aan toonder met HES-codes, wordt al het instappen in voertuigen van het openbaar vervoer in de stad elektronisch gecontroleerd. De instapinformatie wordt dagelijks gedeeld met het ministerie van Volksgezondheid van de Republiek Turkije. Het ministerie zal patiënten of contactpersonen identificeren die zich buiten bevinden terwijl ze in quarantaine zouden moeten zijn en een strafrechtelijke procedure starten.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties