De eerste fietsassemblage van Turkije vult het ene jaar

De eerste fietsen per jaar vulden de gemeente turkiyenin
De eerste fietsen per jaar vulden de gemeente turkiyenin

Ankara City Council (AKK) Bicycle Council heeft een jaar achter de rug om het fietsen in Ankara onder de aandacht te brengen, om bij te dragen aan de vorming van fietspaden in de hoofdstad door rekening te houden met de fietsgewoonten en om het gebruik van fietsen populair te maken.


De "AKK Bicycle Council", die bestaat uit 19 belanghebbenden en vrijwillige vertegenwoordigers, heeft zijn eerste jaar afgerond om de inwoners van de hoofdstad van fietsen te laten houden en om projecten te ondertekenen die het leven van fietsers gemakkelijker maken.

Sinds de oprichting op 25 november 2019 werkt AKK Bicycle Council onafgebroken aan het begrijpen van een natuurvriendelijke en duurzame omgeving voor het wijdverbreide gebruik van fietsen als transportmiddel.

EERSTE MONTAGE VAN TURKIJE VAN FIETSEN

in Ankara en een samenkomst van maatschappelijke organisaties die zich bezighouden met de CFE bike Bicycle Assembly, 19 belanghebbenden, afgevaardigden en 92 exposanten met meer dan 5 duizend mensen, onderscheidt het Turkse parlement zich als de eerste fiets.

Gevestigd onder de paraplu van de Vergadering van de CFE Bicycle, Bicycle University Communities, Natural Environment and Culture, Tourism and Education en de activiteiten van de Sports Working Group brengen geweldig geluid in heel Turkije, niet alleen in de hoofdstad.

Opgericht als een platform waar fietsvrijwilligers uit Ankara hun stem kunnen laten horen en samen kunnen werken met lokale overheden, bracht AKK Bicycle Council zijn mening over het fietspad naar Ankara Metropolitan Municipality en nam een ​​actieve rol in het "Bicycle Path Project".

DANK AAN DE VOORZITTER LANGZAAM

AKK Bicycle Council, die mensen van 7 tot 70 jaar, die het creëren van een fietscultuur in Ankara willen steunen, uitnodigt om lid te worden van de AKK Bicycle Council en fietsvrijwilliger te worden. sözcüSü Kadir İspirli sprak als volgt:

"We organiseerden de University Collaborative Cycling Tour in Ankara door de University Working Group, het 8 maart Internationale Vrouwendag Cycling Event veranderde in vrouwensolidariteit en trok de aandacht door het hele land, gevolgd door de 30 augustus Victory Day Cycling Tour en de slogan" Last Castle Sakarya "op 13 september 2020. We fietsten van Ankara Castle naar Polatlı Dua Hill. We organiseerden op 19 september 2020 een fietstocht ter herdenking van martelaren en veteranen van Ankara naar Çanakkale. We probeerden het bewustzijn van belangrijke dagen te vergroten met 29 oktober Republic Day en 10 november Gazi Mustafa Kemal Atatürk Herdenkingsfietstochten. In dit proces willen we de burgemeester van Ankara Mansur Yavaş en de president van de gemeenteraad van Ankara Halil İbrahim Yılmaz bedanken voor hun steun, die onze stemmen hoorden, onze eisen niet de rug toekeerde en ons op de projecttafel plaatste met begrip van 'gezond verstand'. "


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties