Vrachtvervoer per trein vanaf de stations Tekirdağ en Ömerli naar Europa neemt toe

Het vervoer van trolleykisten per trein naar Europa vanaf de stations Tekirdag en Omerli neemt toe
Het vervoer van trolleykisten per trein naar Europa vanaf de stations Tekirdag en Omerli neemt toe

De minister van Transport en Infrastructuur, Adil Karaismailoğlu, zal een aanzienlijk deel van de exportlading van Istanbul van de snelweg naar het spoor verplaatsen, dankzij de opening van Marmaray voor binnenlandse goederentreinen en de start van het transport van vrachtwagencarrosserieën door afspraken te maken op de stations Tekirdağ en Ömerli. Met het vervoer van containers en vrachtwagens per spoor zullen de transportkosten van onze exporteurs dalen en zal hun concurrentievermogen toenemen.


Karaismailoğlu, Opzetten van een internationaal en interregionaal geïntegreerd transportnetwerk; Dit zal mogelijk zijn door de infrastructuur voor wegen, spoorwegen, maritieme zaken en luchtvaartmaatschappijen te verbeteren en te integreren. In deze context hebben we zeer belangrijke werken geproduceerd door de afgelopen 18 jaar 910 miljard TL te investeren in de transport- en communicatie-infrastructuur van ons land.

Adil Karaismailoğlu, minister van Transport en Infrastructuur, heeft een reeks examens afgenomen in Tekirdağ. Minister Karaismailoğlu zei in zijn toespraak tijdens het zien van de containertrein vanaf Tekirdağ Station in het kader van zijn programma dat gecombineerd vervoer de laatste tijd een van de prioriteiten is van het transportbeleid.

"We hebben de afgelopen 18 jaar 169,2 miljard lira geïnvesteerd in spoorwegen"

Dit begrip, zowel binnen als uitgebalanceerd in overeenstemming met het EU-acquis en Turkije, gemakkelijk en duurzaam vervoer Karaismailoğlu waarin staat dat er grote inspanningen zijn geleverd voor het creëren van infrastructuur: het zal mogelijk zijn door hun integratie met elkaar te verzekeren. In deze context hebben we zeer belangrijke werken geproduceerd door de afgelopen 18 jaar 910 miljard TL te investeren in de transport- en communicatie-infrastructuur van ons land. We hebben overal in Turkije zonder onderscheid geïnvesteerd. " hij sprak.

Karaismailoğlu, ze werken voor holistische ontwikkelingsdoelen, waarbij elk punt van verbinding met elkaar en met de wereldontwikkeling in Turkije zegt dat ze gelijk zijn tussen gemeenschappelijke en regio's.

De focus van Turkije op het handelsgebied Europa-Azië-Afrika en het driehoeksgebied voor economische groei dankzij zijn positie in het hart van historische onderstrepingen die Karaismailoğlu geconfronteerd met de kans, vervolgde hij:

“We zetten onze inspanningen voort met strategische integriteit om klaar te zijn voor de voordelen van deze historische wending en de nieuwe zijderoute. We zijn begonnen aan een nieuwe doorbraak in de spoorwegen, die al meer dan een halve eeuw verwaarloosd zijn, net als in alle transportmodi van ons land, dat als brug fungeert tussen Azië en Europa. We hebben de afgelopen 18 jaar 169,2 miljard lira in spoorwegen geïnvesteerd. We hebben 1213 kilometer YHT-lijn gebouwd en YHT-beheer geïntroduceerd in ons land. We hebben onze conventionele lijnen met 6 procent vergroot tot 11 kilometer. Zo hebben we ons spoorwegnet met 590 procent vergroot tot 17 duizend 12 kilometer. We bouwden de spoorlijnen Marmaray en Baku-Tbilisi-Kars en maakten van ons land een aantrekkingspunt. Met deze twee gigantische projecten hebben we de mogelijkheid gecreëerd om de Middle Corridor effectief te gebruiken in het goederenvervoer per spoor tussen China en Europa. "

"We zullen de laadcapaciteit van spoorwegen nog meer vergroten met bloktreintoepassingen"

Karaismailoğlu zei dat de eerste bloktransitcontainertrein tussen China en Europa, vertrekkende van Xi'an, China naar Praag, Tsjechië, via de Middle Corridor, Ankara bereikte op 6 november 2019.

Benadrukkend dat de trein de eerste goederentrein was van China naar Europa via de Baku-Tbilisi-Kars Iron Silk Road en Europa bereikte via Marmaray, zei Karaismailoğlu:

"Treinen, China volgt het 12-daagse Turkije, hij heeft 11 duizend 483 kilometer afgelegd terwijl de totale loop van 18 dagen. In latere jaren, zoals gespecificeerd in de noordelijke lijnen Sino-Rusland (Siberië), willen we door de passage van treinen in Europa scrollen naar 5 procent van het werkelijke jaarlijkse blok van 30 duizend naar Turkije. Met bloktreintoepassingen vergroten we het draagvermogen van het spoor nog meer. grensovergang op de weg tussen Bulgarije en Turkije op dit punt om de accumulatie van Agility te voorkomen waarmee ze leven in de grensovergang van wegvoertuigen in Turkije sinds 2018 Çerkezköy We zijn begonnen met het vervoer van vrachtwagencarrosserieën tussen Bulgarije en Çatalca per spoor. Om het aandeel van de spoorwegen in de toenemende exportvraag te vergroten en de uitgangspunten te vergroten, hebben we de nodige regelingen getroffen met de investeringen op de stations Tekirdağ en Ömerli en deze opengesteld voor vervoer per spoor en vrachtwagenboxen. In de eerste plaats zijn we op 8 oktober 2020 begonnen met regelmatige treindiensten tussen Ömerli (Istanbul) en Tekirdağ. "

Karaismailoğlu Omerli en Tekirdag Vanaf 13 november wordt er via gevestigde laad- en loshellingen op stations tussen Bulgarije en Turkije geuit om te beginnen te bewegen en veilig te zijn.

Karaismailoğlu, die verklaarde dat de hoeveelheid vracht tussen de stations Tekirdağ en Ömerli 40 duizend ton bedroeg, en de hoeveelheid vracht die naar Tekirdağ kwam en ging 137,2 duizend ton.

“Vanuit deze stations zullen in de eerste plaats ongeveer 40 duizend TEU en 25 duizend vrachtwagenboxen naar Europa worden vervoerd. Daarnaast is het de bedoeling om ongeveer 100 TEU-containers te vervoeren die per spoor naar de haven van Asiaport tussen Tekirdağ en Ömerli (Istanbul) komen en gaan. Dankzij de opening van Marmaray voor binnenlandse goederentreinen en de start van het transport van vrachtwagencarrosserieën door regelingen te treffen op de stations Tekirdağ en Ömerli, zal een aanzienlijk deel van de exportlading van Istanbul worden overgebracht van de snelweg naar het spoor. Met het vervoer van containers en vrachtwagens per spoor zullen de transportkosten van onze exporteurs dalen en hun concurrentiekracht toenemen.

"Turkije passeert als gevolg van doorvoer van vrachtvervoer per spoor naar verwachting 5 miljoen euro aan jaarlijkse inkomsten in vreemde valuta. Op de lange termijn is het de bedoeling om jaarlijks 2 miljoen ton treinvervoer vanaf het treinstation van Tekirdağ te vervoeren, dus het is bedoeld om een ​​grote bijdrage te leveren aan de bescherming van de economie en het milieu van het land.

"Turkije is deze geografie is de belangrijkste en meest waardevolle voor de eigenaar Logistics Base Being Potential"

Karaismailoğlu verklaarde dat de eerste binnenlandse goederentrein uit Gaziantep, die 200 ton plastic grondstoffen in containers vervoerde, op 8 mei door Marmaray ging en op 9 mei zijn bestemming Çorlu bereikte.

Karaismailoğlu, die erop wees dat de ladingen, die eerder werden vervoerd door de Derince-Tekirdağ-veerboot, zonder onderbreking van Anatolië naar Europa begonnen te passeren, en voltooide zijn woorden als volgt:

“Om het containervervoer te ontwikkelen, dat het grootste potentieel heeft in gecombineerd vervoer, blijven we werken aan het opzetten van inland containerterminals, oftewel logistieke centra, met effectieve verbindingen naar alle modi. We zullen de infrastructuur van gecombineerd vervoer in ons land verder versterken. Turkije, dankzij zijn strategische ligging op de hublocatie, die vandaag het oosten en westen is, gelegen in het hart van het goederenverkeer naar Centraal-Azië en het land van de Kaukasus. Dankzij deze locatie heeft Turkije het potentieel om de belangrijkste en meest waardevolle logistieke basis van deze regio te zijn.

Om dit potentieel in ons land te realiseren, investeren we samen met de publieke en private sector. We implementeren nieuwe wettelijke voorschriften in het kader van EU-normen. het doel van al onze investeringen in vervoer en communicatie, krachtiger, is om een ​​rijker Turkije te bereiken. We zullen doorgaan zonder onze projecten te vertragen die effectief zullen zijn voor onze mensen en jongeren om in een ontwikkeld land te wonen, om hun levenskwaliteit te verhogen en om werkgelegenheid te vergroten. "


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties