Online transactiewaarschuwing van grootstedelijk tot hoofdsteden

Online transactiewaarschuwing van grootstedelijk tot hoofdsteden
Online transactiewaarschuwing van grootstedelijk tot hoofdsteden

Metropolitaanse gemeente Ankara en TÜRKSAT Satellietcommunicatie Kabel-tv en Operation Inc. In het kader van de "Installatiewerkzaamheden voor datacenters", ondertekend tussen 23 oktober 18.00:25 uur en zondag 12.00 oktober, zullen er geen online transacties plaatsvinden. De adressen Başkent 153, Başkent Mobil, EGO Cep'de, MEBİS, ABB TV en ankara.bel.tr kunnen tussen deze data en uren niet worden bediend.


De Metropolitan Municipality, die de technologische ontwikkelingen op de voet volgt, blijft de internetinfrastructuur versterken om het leven van de inwoners van de hoofdstad te vergemakkelijken en om toegang te krijgen tot snellere service.

Metropolitan Municipality TÜRKSAT Satellietcommunicatie Kabel-tv en Operation Inc. Online (elektronische) transacties zijn buiten gebruik van vrijdag 23 oktober 18.00 uur tot zondag 25 oktober 12.00 uur vanwege de ondertekende "Datacenter installatiewerkzaamheden" tussen de bedrijven.

ELEKTRONISCHE TRANSACTIES WORDEN NIET UITGEVOERD VAN BAŞKENT 153 NAAR BAŞKENT MOBİL

Alle computers, systemen en netwerkapparatuur van de Metropolitan Municipality van Ankara en het directoraat-generaal EGO worden verplaatst van het oude datacenter naar het nieuwe datacenter.

Omdat de systemen worden onderbroken vanwege fysiek transport, zijn de internet- en netwerkverbindingen van de Metropolitan Municipality twee dagen gesloten. Met de aankondiging aan de burgers door het Rekencentrum, tussen deze data;

  • Kapitaal 153,
  • Baskent Mobile,
  • EGO Mobile,
  • Begraafplaats Informatie Systeem (MEBİS),
  • ABB TV,
  • "Ankara.bel.tr" zal niet kunnen dienen.

De teams werken 7/24 om de renovatie van de elektronische infrastructuur in minder tijd dan gepland te voltooien.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties