Minister Karaismailoğlu: We hebben intensief werk verricht om vliegtuigtrein en bus te integreren

Minister Karaismailoğlu: We hebben intensief werk verricht om vliegtuigtrein en bus te integreren
Minister Karaismailoğlu: We hebben intensief werk verricht om vliegtuigtrein en bus te integreren

Adil Karaismailoğlu, minister van Transport en Infrastructuur, zei: “Het is noodzakelijk om het vliegtuig, de trein, zelfs de auto en de bus samen te integreren. Om deze aan elkaar te koppelen, is er veel werk aan het combineren van standalone apps. Hiervan zullen we de komende dagen de vruchten dragen. " zei. Minister Karaismailoğlu zei dat ze begrijpen hoe belangrijk e-commerce en logistieke kwesties zijn in het epidemische proces: `` Daarom bereiden we ons momenteel voor op een grote transformatie in PTT, en we gaan snel door met onze voorbereidingen voor 5G. Als de tijd daar is, schakelen we als het zover is over op 5G, samen met de wereld. ''


Minister van Transport en Infrastructuur Karaismailoğlu Fair, georganiseerd door de krant Sabah 3. Turkije nam deel aan de top van 2023. het verstrekken van informatie over het werk dat wordt gedaan in het ministerie van ministerie in het digitale conversieproces Karaismailoğlu, digitalisering door te stellen dat Turkije een belangrijke plaats in de wereld heeft, het uitgesproken doel is om het leven voor mensen gemakkelijker te maken. Karaismailoğlu wees erop dat het hun taak is om menselijke belasting en gegevens te dragen en zei dat de digitale transformatie op een onvoorspelbare manier versnelde en dat de waarde ervan verdubbelde, vooral met het pandemieproces.

Karaismailoğlu verklaarde dat het onmogelijk was om achter te blijven bij de digitalisering van Turkije in de wereld, vervolgde hij zijn uitleg door te zeggen:

“We moeten zelfs boven dat punt gaan. We zijn in dit opzicht erg assertief. Als Turkije zijn we 's werelds grootste speler op het gebied van digitalisering. Als ministerie ervaren we de digitale transformatie op het hoogste niveau met onze satellieten die we de lucht, het land, de zee en de ruimte in sturen, en we laten onze burgers leven en zullen dat blijven doen.

5G wordt ook veel besproken in de wereld. Hiervoor is belangrijk werk. In Turkije bereiden we onze infrastructuur hiervoor voor. Het belangrijkste hier is het gebruik van binnenlandse en nationale technologieën. 5G is geen gevestigd systeem in de wereld en we lopen niet achter. We zetten onze voorbereidingen voor 5G snel voort. Als de tijd komt, als de tijd komt met de wereld, schakelen we over op 5G. "

Karaismailoğlu vestigde de aandacht op het belang van micromobiliteit in het dagelijks leven en wees erop dat deze voertuigen erg belangrijk zijn voor de gezondheid, tijdwinst en afstand en dat dit een van de kwesties is waar ze om geven.

"Zowel micromobiliteit als slimme steden staan ​​bovenaan onze agenda"

Adil Karaismailoğlu zei: “Zowel micromobiliteit als slimme steden staan ​​bovenaan onze agenda. Ons land is een van de landen die de meest geavanceerde slimme technologieën gebruiken. We zullen dit veel meer verhogen. Het is noodzakelijk om het vliegtuig, de trein, zelfs de auto en de bus samen te integreren. Om deze aan elkaar te koppelen, hebben we veel werk om standalone apps te combineren. 'Hiervan zullen we de komende dagen de vruchten dragen.' Karaismailoğlu verklaarde dat ze eraan werken om het leven van mensen te vergemakkelijken en dat dit hun doel is, en benadrukte dat ze dienovereenkomstig investeren.

"Onze jongeren zetten zeer belangrijke stappen in de richting van digitalisering"

Minister van Transport en Infrastructuur, Karaismailoğlu, wees op het belang dat zij hechten aan binnenlandse en nationale technologie, en ging ook in op de bijdrage van digitale transformatie aan ondernemerschap. Karaismailoğlu onderstreepte dat digitalisering de weg effent voor ondernemers en zei: “Onze jonge mensen kunnen thuis bijdragen aan technologie en zeer belangrijke stappen zetten met digitalisering. Wij, als Ministerie, werken door te kijken en te onderzoeken om voldoende ondersteuning te bieden aan deze A-Ge-onderzoeken. We zijn hier om applicaties te maken die de weg voor hen effenen, ”zei hij.

Sprekend over de effecten van het pandemieproces op het dagelijks leven, verklaarde Karaismailoğlu dat de stroom van leven en behoeften sinds maart is veranderd. Karaismailoğlu, die zei dat ze eraan werken om in te spelen op veranderende behoeften, evalueerde hun werk op het gebied van digitalisering.

Karaismailoğlu onderstreepte dat ze bij deze onderzoeken bijzonder belang hechten aan milieubewustzijn en zei: “We hebben begrepen hoe belangrijk e-commerce en logistieke kwesties zijn in het epidemische proces. Daarom bereiden we ons momenteel voor op een grote transformatie in PTT. We zitten momenteel op 5 procent in goederenverkeer als logistiek op het spoor. We streven ernaar om dit in korte tijd te verhogen naar 10 procent en 20 ”.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties