Yıldız Mountain Ski Resort zal het hart van Sivas zijn in het wintertoerisme

Yıldız Mountain Ski Resort zal het hart van Sivas zijn tijdens het wintertoerisme
Yıldız Mountain Ski Resort zal het hart van Sivas zijn tijdens het wintertoerisme

De gouverneur van Sivas, Salih Ayhan, begon de dag met het ter plaatse onderzoeken van de 13 km lange wegwerkzaamheden op de route van de stad Yıldız, Kuzören en het dorp Olukman. Gouverneur Ayhan ontving informatie van Mevlut Soysal, de plaatsvervangend secretaris-generaal van de speciale provinciale administratie, over het lopende werk op het kruispunt van Olukman en ontmoette de arbeiders een tijdje. sohbet en wenste de medewerkers gemak.

Skicentrum ontmoet Hot Çermik


De aanleg van de verbindingsweg tussen Yıldız Mountain Ski Center, Hot Çermik Hot Spring en Nuri Demirağ Airport gaat op volle snelheid verder. Yıldız Mountain Ski Center zal beter toegankelijk worden met de nieuw aangelegde wegen.

De gouverneur Salih Ayhan, die de werkzaamheden ter plaatse onderzocht in de eerste fase van de 54 kilometer lange weg, die werd aangelegd tussen Yıldız Mountain Ski Centre en Hot Çermik Thermal Region, en informatie ontving van Mustafa Horuz, de 1e regionale directeur van Sivas Highways, over de laatste bereikte situatie, wenste de aannemer succes.

Yıldız Mountain Ski Center wordt een hooggelegen centrum

Gouverneur Ayhan en zijn entourage, met de innovaties die het elk seizoen aan de structuur toevoegt, zetten stevige stappen om een ​​van de belangrijkste skigebieden van ons land te worden, door de bungalowhuizen te onderzoeken die zijn begonnen met de bouw in Yıldız Mountain Ski Centre en de lopende werkzaamheden in Yenihan Hotel, en Mustafa Altun, General Manager van Buruciye A.Ş. ontvangen informatie van.

Gouverneur Salih Ayhan zei: “We hebben een aantal speciale inspanningen geleverd om het Yıldız Mountain Ski Center in de zomer en winter functioneler te gebruiken en niet alleen in de winter, maar ook in de zomer gekwalificeerd te gebruiken. Een daarvan zijn bungalowwoningen, zoals je aan de achterkant kunt zien. Bovendien verhogen we de normen in ons hotel om te reageren op verschillende eisen en dichtheden. Het skicentrum heeft zijn kinderschoenen en wandelperiode achter zich gelaten. Hij vestigde zich op dit gebied door de norm te stellen. Nu moeten we ons verschil maken met verschillende. Voor dit doel zijn we nieuwe studies gestart om het zowel in de winter effectief te gebruiken als om er in de zomer een kampeerplaats voor onze jeugd van te maken. Nogmaals, we creëren sportvelden onderaan onze faciliteiten. De projecten die we bij ons Ministerie van Jeugd en Sport hebben ingediend, zijn geaccepteerd. We zullen binnenkort beginnen met de bouw en een voetbalveld aanleggen en er een centrum op grote hoogte van maken. " zei.

Gouverneur Ayhan zei dat ze een faciliteit willen bereiken met hoge normen waarnaar onze burgers verlangen, “Inderdaad, het is een faciliteit waar ik elke keer van geniet als ik kom en we goede diensten verlenen. Ik kan zeggen dat deze plek waarde zal blijven toevoegen aan Sivas. De sociale mobiliteit van Sivas zal toenemen, vooral met de hogesnelheidstrein, en het zal een meer populaire stad worden op het gebied van toerisme. Dit wordt het hart van Sivas in het wintertoerisme. Daar zijn wij natuurlijk niet tevreden over. We werken aan het vergroten van onze verbindingen met aangrenzende provincies. Bijvoorbeeld onze Tokat-verbinding. Omdat dit 58 km van Sivas en 60 km van Tokat ligt, proberen we Tokat hier te integreren. In de afgelopen jaren hebben ze hun gunst bewezen aan onze faciliteiten. We voltooiden de hoofdlijnen van ons pad. We hebben de link gemaakt. Vrienden proberen de standaard te verhogen. Wij geloven dat skiliefhebbers en natuurliefhebbers elk jaar zullen toenemen met een goede advertentie. Samenvattend willen we niet alleen Sivas aanspreken, maar ook omliggende provincies, niet alleen in de winter maar ook in de zomer. Al onze inspanningen zijn in deze richting. Ik dank iedereen die hard heeft gewerkt. " gebruikte de uitdrukkingen.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties