Wanneer beginnen de stopgezette, regionale en hoofdlijntreinvluchten?

Wanneer beginnen de stopgezette, regionale en hoofdlijntreinvluchten?
Wanneer beginnen de stopgezette, regionale en hoofdlijntreinvluchten?

Vanwege de pandemie zijn er sinds april geen treindiensten meer naar veel provincies en districten in Izmir. Deze situatie maakt samen met duizenden passagiers het slachtoffer van de winkeliers.


Volgens het rapport van Ali Babuş uit Evrensel; Sinds april rijden regionale en hoofdlijntreinen naar steden en districten zoals Eskişehir, Denizli en Bandırma die verbonden zijn met İzmir niet meer. De medewerker van het tolstation die we vroegen waarom zei: 'Ga buiten wachten, kijk daar. De nodige uitleg zal worden gegeven door TCDD-functionarissen ”.

De vluchten zijn sinds april opgeschort vanwege de pandemie. Winkelcentra, scholen, stadions zijn geopend, maar onze spoorwegen zijn nog niet geopend. Het stoppen van deze vluchten, die zowel economisch als handig zijn in termen van transportmogelijkheden, maakt duizenden mensen het slachtoffer. Honderden boeren en stadsmensen die van hieruit producten naar hun dorpen en steden brengen en de producten die ze produceren naar de markten brengen, zijn het slachtoffer geworden. In april kwamen en gingen duizenden mensen uit Denizli en zijn districten naar ziekenhuizen voor behandeling. Studenten die van en naar de Celal Bayar University gingen, moesten komen en gaan vanwege hun periodieke behoeften, ook al waren de scholen gesloten. Ouderen, gehandicapten en mensen met kinderen lijden het meest. Mensen moeten in twee of drie voertuigen stappen om naar plaatsen als Alaşehir, Eşme te komen.

We kunnen geen geld verdienen omdat er geen vluchten zijn

Handelaars klagen ook over de opschorting van de reizen. De handelaar die zegt "Ons bedrijf is met een derde gedaald" wil dat de reizen zo snel mogelijk beginnen. Handelaar genaamd Ümit Büke zei: “1000 mensen reizen in İZBAN. Hier kan iedereen zitten en afstand afleggen. Zelfs het toilet van het station functioneert niet meer. "Ik verdien ofwel 30-40 lira per dag, of ik kan het niet verdienen."

Een oudere burger met wie we spraken zei: “Ik gebruik deze weg al vijftig jaar. Het was een beetje nostalgie voor mij. Ik ging elke week naar mijn dorp. Het was zowel veilig als goedkoop. We hebben veel problemen, laat ze hier een oplossing voor vinden ”en wil dat de reizen zo snel mogelijk beginnen.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties