Zal de Düzce Bolu Karabük Samsun YHT-lijn worden gebouwd?

Zal de Düzce Bolu Karabük Samsun YHT-lijn worden gebouwd?
Zal de Düzce Bolu Karabük Samsun YHT-lijn worden gebouwd?

MHP Düzce-afgevaardigde Ümit Yılmaz stelde een parlementaire vraag op over de vraag of er een spoorwegsysteemproject is gepland voor het Zwarte-Zeegebied en de plannen voor de opening van de hogesnelheidstrein Düzce-Bolu-Karabük-Samsun.


MHP-lid Yılmaz, die uitspraken deed over het onderwerp, zei: “19. Van Century werd gebruikt in het VK over de hele wereld steeg het goederenvervoer per spoor en de technologie die tot op de dag van vandaag is ontwikkeld, gaat verder met etmiştir.o counseling over het starten en Yilmaz, waarin staat dat de Republiek Turkije met aan de gang zijnde spoorlijn de systeemontwikkeling blijft voortzetten, als een tijdelijke stilstand deze ontwikkeling blijft opnieuw Hij verklaarde dat de werken worden voortgezet. Yılmaz benadrukte dat het belangrijk is om projecten en investeringen in deze zin voort te zetten.

De vragen die plaatsvervangend MHP Düzce Ümit Yılmaz stelde om te worden beantwoord door de minister van Transport en Infrastructuur Adil Karaismailoğlu zijn als volgt:

  1. Is er een spoorwegsysteemproject gepland voor het Zwarte-Zeegebied?
  2. Is het de bedoeling om railsystemen te gebruiken, speciaal voor het transport van minerale afzettingen en industriële producten van ijzer en staal in het westelijke deel van de Zwarte Zee naar industriële faciliteiten in de Marmara-regio?
  3. Is het de bedoeling om een ​​Düzce-Bolu-Karabük-Samsun YHT-lijn aan te leggen die moet worden aangesloten op de YHT-lijn in het Arifiye-district van de provincie Sakarya? Of heb je een alternatief project?

sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties