Hoeveel km zal het bereik van de TOGG voor binnenlandse auto's zijn?

Hoeveel km zal het bereik van de TOGG voor binnenlandse auto's zijn?
Hoeveel km zal het bereik van de TOGG voor binnenlandse auto's zijn?

De Automobile Enterprise Group uit Turkije deelde de details van de technologie die in de accu van huishoudelijke auto's zal worden gebruikt.


TOGG kondigde vorige week aan dat het zal gaan werken als een zakenpartner van Li-Ion-batterijfabrikanten, Farasis, voor de batterij, die een van de belangrijkste onderdelen is in het productassortiment van elektrische voertuigen dat het aan het ontwikkelen is. Details over het gebruik van een batterij nadat de overeenkomst was gesloten, werd een video voorbereid op Twitter en aan het publiek gepresenteerd.


"In onze lithium-ionbatterij zal NMC (nikkel-mangaan-kobaltoxide-kathode worden gebruikt, die de energie- en vermogensdichtheid optimaliseert. NMC 811-chemie ontwikkeld door Farasis is rijk aan nikkelverhouding."

“Onze auto's hebben een actieradius van 300+ en 500+ km en kunnen in minder dan 30 minuten tot 80 procent worden opgeladen. Dankzij zijn modulaire structuur kan het in veel toepassingen in verschillende sectoren worden gebruikt, met name energieopslag. "


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties