Van Ferry Port Coastal Road Reconstruction

Van Ferry Pier Coastal Road Reconstructie
Foto: Sehrivan-krant

Bij het project om het spoormanoeuvreergebied van TCDD in het Van Ferry Pier-gebied uit te breiden, werd het groene gebied van de Iskele Coastal Road gesloopt en werden de zitgedeeltes gesloopt in maart, en de Algemene Directie van TCDD kondigde aan dat het project zal worden herzien en de kustweg zal worden gereconstrueerd vanwege de intense reactie van de mensen van Van en de druk van de lokale pers. Terwijl de werken aan de nieuwe kustweg vorderden, viel het op dat de in elkaar grijpende straatstenen die in de dorpswegen werden gebruikt, op de weg werden gelegd.


Şehrivan krantVolgens het nieuws van Sercan Cansiz uit; "We willen de kustweg van Iskele terug" en de aanhoudende follow-up van de lokale media door de mensen van Van die reageren op de aankondigingen dat de groene zones en rustplaatsen in het Iskele Coastal Road-gebied zijn afgebroken en dat ze niet zouden worden herbouwd, Mehmet Emin Bilmez en TCDD 5 'Pearl Regional Manager Aliseydi Felek hield in augustus een persconferentie over de kwestie. Aliseydi Felek, die uitspraken deed in het veld waar de lopende werkzaamheden werden uitgevoerd in de tuin van het gouverneurschap en Iskele, verklaarde dat het nieuwe spoorwegvloerenproject zal worden herzien op basis van de grote vraag van de mensen van Van en dat de İskele-kustweg zal worden herbouwd.

DE KUSTWEG ZAL AAN HET EINDE VAN HET JAAR GEOPEND WORDEN

Felek verklaarde dat de kustweg zal worden herbouwd met het genomen besluit, zei Felek: “We hebben twee 1,5 wagons nieuw gebouwd door onze staat, waarvan er één 3,5 jaar in bedrijf is en de andere 50 jaar. touringcars kwamen vanuit heel Turkije naar Iran, wij dragen onze veerboot Deze twee nieuwe veerboten. Bij de pier werkt het deel dat we de rechterlijn noemen. Er is ook een linkerlijn. Met andere woorden, er is een andere bakboordzijde waar de tweede veerboot zal aanmeren en zijn wegen worden aangelegd. Met andere woorden, wanneer de tweede veerboot nadert, bouwen we de spoorweg waar we de wagons erin zullen laten vallen. We hadden geen manoeuvre om dit te doen. In het kader van het project hebben we een weg aangelegd waar we 3 wagons kunnen laten wachten en manoeuvreren. Terwijl we deze wegen begonnen en deze veerweg maakten, noemen we de linkerlijn, hebben we andere zitplekken en wandelgebieden verwijderd en de cafés leeggemaakt in overeenstemming met de brief van onze havenautoriteit. Met het genomen besluit gaan we de kustweg weer aanleggen. Ons werk gaat door. Als Allah het toelaat, zullen we het strandwerk tot het einde van het jaar afronden en het ten dienste stellen van de mensen van Van ”.

EEN GEBIED VAN 12 METER BREEDTE IS GESCHEIDEN VOOR DE KUSTWEG

In overeenstemming met de herziene beslissing in het project werd de kustweg opnieuw aangelegd terwijl de manoeuvreerwerken aan de spoorlijn in Iskele werden voortgezet. De sluitsteen die in de dorpswegen werd gebruikt, werd gelegd op de weg die gereserveerd was voor de verwoeste Iskele Coast Road, er werd een betonnen muur gebouwd en er werd gaas gelegd. Voor de kustweg, die daarvoor zo'n 20 meter breed was, zitgroepen, speeltuinen, bomen en groenvoorzieningen, was in het nieuwe project een oppervlakte van circa 12 meter gereserveerd. Daar staat tegenover dat de nieuwe kustweg niet zoals in voorgaande jaren doorloopt tot aan de ferrypier, maar eindigt bij het invalspunt van de pier.

METROPOLITAN GEMEENTE MOET BIJDRAGEN AAN HET PROJECT

Burgers verklaarden dat voor de nieuwe kustweg gebouwd door TCDD, Van Metropolitan Municipality moet ingrijpen en bijdragen aan het project en de kustweg naar Van in harmonie moet brengen met het Van-meer met zijn groene textuur, zitgroepen en vloerbedekking, zodat het oude uiterlijk van de kustweg niet kan worden vergroot.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties