Het openbaar vervoer in Kocaeli wordt ingescheept met de HES-code

Het openbaar vervoer in Kocaeli wordt ingescheept met de HES-code
Het openbaar vervoer in Kocaeli wordt ingescheept met de HES-code

Als onderdeel van de strijd tegen de Covid-19-epidemie bereidt Kocaeli Metropolitan Municipality een nieuwe aanvraag voor. In deze context zal de HEPP-codefunctie van Kocaeli Karta, die wordt gebruikt in het openbaar vervoer in Kocaeli, worden geïntroduceerd. In deze context worden de tests op de HEPP-dienst van het ministerie van Volksgezondheid voortgezet. Met goedkeuring van het ministerie worden voertuigen voor openbaar vervoer voorzien van de HES-query.

KOCAELİ KART HEPP-APPLICATIE ZAL WORDEN GEÏNTEGREERD


De strijd tegen de Covid-19-epidemie, die de hele wereld treft, gaat door. Kocaeli Metropolitan Municipality bereidt een nieuwe applicatie voor om de epidemie met de minste schade te overwinnen en het risico van overdracht dienovereenkomstig te verminderen, om mensen te identificeren en te isoleren die in contact staan ​​met mensen bij wie de ziekte is vastgesteld. Als onderdeel van de studie zal de applicatie "Life Fit Home", opgesteld door het Ministerie van Volksgezondheid voor de epidemische periode, worden geïntegreerd in de Kocaeli Card die wordt gebruikt in het openbaar vervoer in Kocaeli.

TOEPASSING BEGINT BINNENKORT

Kocaeli Metropolitan Municipality ondernam actie naar aanleiding van de circulaire van het ministerie van Binnenlandse Zaken, Directoraat-generaal van de provinciale administratie van 29.09.2020 en genummerd 15993 over "HEPP Code-onderzoek in stedelijk openbaar vervoer". Vervoersafdeling, afdeling Informatietechnologie en Kent Kart A.Ş., de aannemer van elektronische / slimme reiskaartsystemen voor Kocaeli. De onderzoeken worden voortgezet door de autoriteiten. De werken die volgens de inhoud van de circulaire op volle kracht doorgaan, zijn ten einde. Het instappen op het openbaar vervoer met HES-code begint zeer binnenkort.

ALGEMEEN GEPUBLICEERD

In overeenstemming met de circulaire zal de nodige integratie worden gemaakt tussen de elektronische / slimme reiskaartsystemen die zijn afgestemd op de persoon voor gebruik in voertuigen voor stedelijk openbaar vervoer (bus, metro, metrobus, enz.) En de toepassing Hayat Eve Sığar (HES) van het ministerie van Volksgezondheid.

Overtreding wordt gerapporteerd aan het gouverneurschap en het districtsbestuur

Wanneer het onderzoek is voltooid, worden gepersonaliseerde reiskaarten van burgers bij wie de diagnose Covid19 is gesteld of die contact hebben, automatisch opgeschort tijdens de isolatieperiode. Hoewel hem werd meegedeeld dat hij in isolatie zou moeten zijn omdat hij gediagnosticeerd is met of contact heeft gehad met Covid19, zal de informatie van mensen die worden gedetecteerd om voertuigen van het openbaar vervoer te gebruiken, worden gedeeld met het gouverneurschap of districtsbestuur via het ministerie van Binnenlandse Zaken (elektronisch via het e-Internal Affairs-systeem) om de nodige administratieve sancties op te leggen en, indien nodig, om een ​​strafrechtelijke klacht in te dienen.babbelen


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen