De opwinding van het wereldkampioenschap mountainbike zal worden ervaren in Sakarya

De opwinding van het wereldkampioenschap mountainbike zal worden ervaren in Sakarya
De opwinding van het wereldkampioenschap mountainbike zal worden ervaren in Sakarya

Burgemeester Ekrem Yüce, die de regio inspecteerde voor het Wereldkampioenschap Mountainbike Marathon, dat op 23-25 ​​oktober in Sunflower Bicycle Valley wordt gehouden, fietst met de atleten van het Metropolitan Municipality Cycling Team, die zich aan het voorbereiden waren op het kampioenschap. President Yüce heeft alle burgers uitgenodigd voor de kampioenschapskalender die zal beginnen met de opening van Sakarya EXPO op donderdag 22 oktober.


Burgemeester Ekrem Yüce, burgemeester van de gemeente Sakarya, kondigde aan dat de voorbereidingen voor het wereldkampioenschap mountainbike-marathon, dat tussen 23 en 25 oktober onder auspiciën van het voorzitterschap zal plaatsvinden, worden voortgezet. Burgemeester Ekrem Yüce, die de werkzaamheden in de Sunflower Bicycle Valley en ritten met de atleten van het Metropolitan Municipality Cycling Team onderzocht, verklaarde dat de Sakarya EXPO ook op donderdag 22 oktober open gaat.

Burgers uitgenodigd

President Ekrem Yüce zei dat ze met de fijnste details handelen om het kampioenschap feilloos af te ronden: “Het is een heel speciale week voor onze stad. Onder auspiciën van ons voorzitterschap houden we op 23-25 ​​oktober het wereldkampioenschap mountainbike-marathon, georganiseerd door onze stad. Tegelijkertijd wordt ook ons ​​EXPO-gebied, dat zal bijdragen aan de promotie van Sakarya tijdens het kampioenschap, voorbereid. We beschouwen het kleinste detail voor een schitterende hosting. Honderden atleten van wereldklasse uit meer dan 30 landen zullen deelnemen aan het kampioenschap. Ik nodig al onze burgers uit om deze opwinding vanaf nu te delen ”.

Pandemische regels zullen worden toegepast

President Ekrem Yüce zei dat ze het kampioenschap zullen organiseren dat de erkenning van Sakarya in de wereld zal vergroten en gewaardeerd zal worden door de wielerautoriteiten, en verklaarde dat het kampioenschap, dat de ogen van de wereld in Sakarya zullen zijn, zal bijdragen aan de promotie van de natuurlijke en historische schoonheden van de stad. President Yüce onderstreepte dat de pandemieregels ook strikt in het veld zullen worden toegepast en verklaarde dat de nodige gezondheidsmaatregelen zullen worden genomen tot de laatste dag van de kampioenschapskalender, die zal beginnen met de opening van Sakarya EXPO.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties