Afyonkarahisar zal met de hogesnelheidstrein worden verbonden met Istanbul, Ankara en Izmir

Afyonkarahisar wordt met de hogesnelheidstrein verbonden met Istanbul, Ankara en Izmir
Afyonkarahisar wordt met de hogesnelheidstrein verbonden met Istanbul, Ankara en Izmir

Minister van Transport en Infrastructuur, Adil Karaismailoğlu, legde een verklaring af tijdens zijn bezoek aan Afyon en zei: “Ons land bevindt zich op een belangrijk kruispunt van de middelste zijtreinlijn tussen China en Londen. De spoorlijn Baku-Tbilisi-Kars op ons handelsvolume van meer dan 2023 miljard dollar tussen Turkije en Azerbeidzjan tot 4,4, zal een aanzienlijke bijdrage leveren aan ons doel om 15 miljard dollar te verwijderen, "zei hij.


Minister Karaismailoğlu verklaarde dat ze bijna 40 procent vooruitgang boekten in de infrastructuurwerken die werden uitgevoerd door het algemeen directoraat van TCDD in het YHT-project Ankara-Polatlı-Afyonkarahisar-Uşak-Manisa-İzmir en zei: “We hebben de aanbesteding voor ons infrastructuurproject op 6 oktober 2020 ondertekend. Ons werk zal zo snel mogelijk beginnen. Dankzij dit belangrijke project, waarmee we Afyonkarahisar met de hogesnelheidstrein met Istanbul, Ankara en Izmir hebben verbonden, zullen we de reistijd van 824 kilometer terugbrengen van 14 uur naar 3.5 uur. Ankara-Polatlı-Afyonkarahisar-Uşak-Manisa-İzmir YHT-project. Wanneer dit project is voltooid, zal Afyonkarahisar baanbrekend zijn op het gebied van vracht- en personenvervoer. Telkens wanneer er kaders zijn in dit land die geïntegreerd zijn met zijn mensen, die zich zorgen maken over de problemen van zijn mensen, die dag en nacht voor de mensen werken, zijn er mensen en uitbraken die jaloers zijn op ons land, die niet een stap verder willen gaan. Ze weten echter niet dat het 18 jaar lang is geweest wat de natie wilde. "

Minister van Transport en Infrastructuur Adil Karaismailoğlu, die naar Afyonkarahisar kwam om lopende projecten ter plaatse te onderzoeken en enkele bezoeken af ​​te leggen, bezocht gouverneur Gökmen Çiçek, Afyonkarahisar Burgemeester Mehmet Zeybek, AK-partij provinciaal voorzitterschap en ontmoette burgers. Minister Karaismailoğlu, die vervolgens een ontmoeting had met de burgemeesters en de leiders van de instellingen, zei dat alle wegen van het zuiden naar het noorden en van het oosten naar het westen van het land door Afyonkarahisar lopen.

Ministers Karaismailoğlu, Afyonkarahisar is gelegen in Turkije, bijna kayderek de kruising, "zei pad wanneer, vervoer wanneer, zoals we 18 jaar benadrukken; Als dat zo is, doet de AK-partij dat. In lijn met deze doelstelling werken wij als Ministerie van Verkeer en Infrastructuur non-stop voor ons land. Sinds 2003 produceren we acties, geen woorden. Met onze nabije, middellange en langetermijndoelen die we hebben gerealiseerd met de visie van onze president Recep Tayyip Erdogan, gaan we dag en nacht vooruit op onze meer dan drieduizend bouwplaatsen om het welzijn van de mensen te vergroten en de concurrentiekracht van ons land te ontwikkelen. In de 3 jaar die zijn verstreken sinds 2003, hebben we 18 miljard 907 miljoen TL geïnvesteerd in transport- en communicatie-investeringen in ons land. Mijn broers, zelfs de dromen van anderen kunnen niet tippen aan wat we doen, ”zei hij.

"Ons gemiddelde aantal passagiers per jaar bedraagt ​​meer dan 44,8 miljoen."

Karaismailoğlu verklaarde dat ze in 2003 de lengte van 6 100 kilometer verdeelde wegen op de snelwegen hebben vergroot tot 27 700 kilometer vandaag, en vervolgde zijn woorden als volgt:

“We hebben vandaag onze 26 luchthavens uitgebreid tot 56. We hebben het aantal vliegroutes naar 81 landen uitgebreid tot 173 vandaag. We hebben ook de communicatiesatellieten in de ruimte vergroot. Met verlof van Allah sturen we Türksat 5A eind november naar de ruimte, Türksat 5B in het tweede kwartaal van 2021 en onze eerste binnenlandse en nationale communicatiesatelliet Türksat 6A in 2022. Zo zullen we meer te zeggen hebben over 'space homeland'. Hoewel er in 2003 geen hogesnelheidstrein op de spoorwegen was, hebben we vandaag een YHT-lijn van 1.213 kilometer. We zijn in 2009 begonnen met YHT-vluchten met de Ankara-Eskişehir-lijn en gingen in 2011 verder met Ankara-Konya. In 2014 Eskişehir-Pendik, in 2019 met Marmaray Project Gebze-Halkalı We hebben onze YHT-spoorlijn voltooid. Tot 2020 vervoerden we 16,6 miljoen passagiers op de lijn Ankara-Eskişehir, 13,3 miljoen op de lijn Ankara-Konya en 3,5 miljoen op de lijn Konya-Istanbul. Ons jaarlijkse gemiddelde aantal passagiers bedroeg meer dan 44,8 miljoen. "

Turkije in de hoeveelheid vervoerde vracht per spoor in 2020 bedroeg 30 miljoen ton; Minister Karaismailoğlu verklaarde dat ze hun doel voor 2023 op 45 miljoen ton en hun doel voor 2028 op 150 miljoen ton hadden gesteld, en gebruikte de volgende verklaringen:

“Ons land ligt op een belangrijk overgangspunt van de zijdespoorlijn tussen China en Londen. De Baku-Tbilisi-Kars-spoorlijn op onze 2023, omhoog van $ 4,4 miljard handelsvolume tussen Turkije en Azerbeidzjan, zal aanzienlijk bijdragen aan ons doel om $ 15 miljard te verwijderen. Samen met de Euraziatunnel, Yavuz Sultan Selim, Osmangazi en onze Çanakkale-brug uit 1915 zijn onze snelweg Istanbul-İzmir de prestigeprojecten van ons land.

"We werken aan onze macht om een ​​top in Turkije op het gebied van communicatie te verwijderen."

Karaismailoğlu van Istanbul in de afgelopen week van 21-24 oktober worden ze gehouden op de Turkse spoorwegtop van Sirkeci Station en in alle gebieden die doen denken aan de Turkse spoorwegen hebben de hervorming gelanceerd. Kataismailoğl heeft gezegd: We hadden de gelegenheid om in detail de afstand te delen die de spoorwegen aflegden tijdens de 18-jarige heerschappij van Turkije. Dit hervormingsproces, dat de geografische dominantie en reikwijdte van onze spoorwegen zal vergroten, zal een fysieke groei met zich meebrengen. Daarnaast zullen we beschikken over een geavanceerd, gedigitaliseerd en beveiligd spoorwegnet in termen van technologische infrastructuur en serviceprocessen. Vanaf nu zullen we er een prioriteit van maken om onze bestaande investeringen in spoorwegen snel af te ronden. We werken aan onze macht om een ​​top in Turkije in communicatie te verwijderen. Op het gebied van communicatie hebben we het aantal mobiele abonnees verhoogd tot 83 miljoen en onze vaste internetabonnees met 15 miljoen 300. We hebben onze vezellijnlengte vergroot tot 404 duizend kilometer. We hebben de tv- en radioantennes die visuele en magnetische veldvervuiling veroorzaken in Istanbul Çamlıca Hills verwijderd en ze verplaatst naar onze Küçük Çamlıca tv- en radiotoren, die we hebben voltooid. Op deze manier, terwijl we het silhouet van Istanbul verfraaien, hebben we ook de verspilling van elektriciteit van meerdere antennes voorkomen met de Çamlıca-toren met 49 verdiepingen, die zal bijdragen aan het toerisme met zijn cruisevloeren. De kleine Camlica-toren met 49 verdiepingen zal met zijn observatievloeren bijdragen aan het toerisme.

"We hebben bijna 8 miljard 980 miljoen lira uitgegeven voor de transport- en communicatie-investeringen van Afyonkarahisar"

Zoals aangegeven door de president van de Republiek Turkije in alle transport- en communicatielijnen, benadrukte minister Karaismailoğlu dat ze het grootste belang hechten aan het verhogen van de 'binnenlands en nationaliteits'-ratio en zei:' Zoals we hebben verklaard in het National Intelligent Transportation Systems Strategy Document en het 29-2020 Action Plan, dat we op 2020 september 2023 aan het publiek hebben aangekondigd. We zullen slimme systemen populair maken in alle transport- en communicatiemodi. Met dit inzicht willen we reistijden verkorten, verkeersveiligheid verhogen, bestaande wegcapaciteiten effectiever en efficiënter gebruiken, bijdragen aan de nationale economie door de energie-efficiëntie te vergroten en milieuschade te verminderen. De investeringen die ik tot nu toe heb overgemaakt, zijn slechts een deel van het werk dat door het ministerie is uitgevoerd. We hebben veel werk te doen en er is nog een lange weg te gaan. We hebben bijna 8 miljard 980 miljoen lira uitgegeven voor de transport- en communicatie-investeringen van Afyonkarahisar. Tot 2003 werden in de hele provincie maar 54 kilometer verdeelde wegen aangelegd, maar in de afgelopen achttien jaar hebben we deze lengte met meer dan 10 keer vergroot tot 575 kilometer. In Afyonkarahisar hebben we het totale wegennet vergroot tot 551 kilometer, inclusief 476 kilometer rijkswegen en 1.027 kilometer provinciale wegen. We hebben bijna 60 procent van ons Afyonkarahisar-wegennet aangelegd volgens de norm voor verdeelde wegen. Naast al deze investeringen is 4 miljoen TL toegewezen voor 822 lopende snelwegprojecten in Afyonkarahisar. Onze spoorweginvestering, die erg belangrijk is voor Afyonkarahisar, is ongetwijfeld het YHT-project Ankara-Polatlı-Afyonkarahisar-Uşak-Manisa-İzmir. Wanneer dit project is voltooid, zal Afyonkarahisar baanbrekend zijn in het vracht- en personenvervoer ”.

"Dankzij het YHT-project Ankara-Polatlı-Afyonkarahisar-Uşak-Manisa-İzmir, dat we Afyonkarahisar met de hogesnelheidstrein verbinden met Istanbul, Ankara en Izmir, zullen we de reistijd van 824 kilometer terugbrengen van 14 uur naar 3.5 uur."

Karaismailoğlu verklaarde dat ze bijna 40 procent vooruitgang hadden geboekt bij de infrastructuurwerken die werden uitgevoerd door het directoraat-generaal van TCDD in het YHT-project Ankara-Polatlı-Afyonkarahisar-Uşak-Manisa-İzmir, en zei dat de resterende infrastructuur, bovenbouw en elektromechanische werken van het project zullen worden uitgevoerd door het directoraat-generaal Infrastructuur. In het werk van het project; 80 kilometer infrastructuuronderhoud tussen Afyonkarahisar en Banaz, 6,6 kilometer Hatipler Crossing, infrastructuurwerken van Manisa North Crossing 14,9 kilometer, Salihli Pass 30 kilometer infrastructuurwerken, Polatlı-Afyonkarahisar 152 kilometer infrastructuurwerken, Polatlı-Konya kruising 5,5 Karaismailoğlu verklaarde dat ze 289 kilometer aan infrastructuurwerk zullen doen, inclusief XNUMX kilometer aan infrastructuur, en voltooide haar woorden als volgt:

“We hebben de aanbesteding voor ons infrastructuurproject op 6 oktober 2020 ondertekend. Ons werk zal zo snel mogelijk beginnen. Dankzij dit belangrijke project, waarmee we Afyonkarahisar met de hogesnelheidstrein met Istanbul, Ankara en Izmir hebben verbonden, zullen we de reistijd van 824 kilometer terugbrengen van 14 uur naar 3.5 uur. Telkens wanneer er kaders zijn in dit land die geïntegreerd zijn met zijn mensen, die zich zorgen maken over de problemen van zijn mensen, die dag en nacht voor de mensen werken, zijn er mensen en uitbraken die jaloers zijn op ons land, die niet een stap verder willen gaan. Ze willen onze weg blokkeren met verschillende middelen, zoals samenzwering, blokkade, embargo, proxy-oorlogen in het licht van ontwikkelingen in energie, landbouw, veeteelt, defensie-industrie en onze economie, zoals in transport en infrastructuur. Ze weten echter niet dat het 18 jaar lang is geweest wat de natie wilde. "


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties