Het Ovacık-plateau is de nieuwe favoriet van liefhebbers van paragliding

Het Ovacık-plateau is de nieuwe favoriet van liefhebbers van paragliding
Het Ovacık-plateau is de nieuwe favoriet van liefhebbers van paragliding

Gelegen in het Beypazarı Üreğil-district, is het Ovacık-plateau op een hoogte van 450 meter de nieuwe favoriet geworden van liefhebbers van paragliding. De burgemeester van de Metropolitan Municipality, Mansur Yavaş, maakte de atleten blij door de paraglidingbaan met de op en neergaande weg van het plateau te bouwen. Niet alleen de adrenaline uit de vele provincies van de hoofdstad in Turkije toont intense belangstelling voor liefhebbers van paragliding.


Mansur Yavaş, burgemeester van de grootstedelijke gemeente Ankara, blijft sport en atleten steunen.

Burgemeester Yavaş bouwde de paraglidingbaan met de op en neergaande weg van het Beypazarı Üreğil Mahallesi Ovacık-plateau, dat een van de populaire plaatsen van paraglidingatleten begon te worden en bood het aan aan de dienst van sportliefhebbers.

BAŞKENT WORDT EEN MERK IN PARAGLIDING

Het Ovacık-plateau, dat voldoende hoogte heeft voor paraglidingvluchten en doelcompetities, is op weg om een ​​merk te worden door erkend te worden in het natuur- en sporttoerisme.

Veel luchtvaartclubs tonen grote belangstelling voor het plateau, dat het ontmoetingspunt is van paragliders. Het district Üreğil, dat beroemd werd in korte tijd nadat de atleten het Ovacık-plateau op een hoogte van 450 meter hadden ontdekt, wordt beschreven als een van de meest geschikte centra voor paragliding dankzij de zuidenwind.

DANK AAN DE VOORZITTER LANGZAAM

Üreğil Mahallesi Muhtar Mustafa Ayanoğlu, die de eerste vlucht met de atleten maakte, vestigde de aandacht op het feit dat adrenaline-enthousiasten die zich met deze sport bezighielden het gebied voor het eerst ontdekten en zei: “Nadat hij de situatie aan onze Metropolitan Mayor, de heer Mansur Yavaş, had verteld, zorgde hij persoonlijk voor hem. Hij spaarde ons zijn hulp niet. We willen onze burgemeester Mansur en de Metropolitan Municipality, Department of Science, bedanken. Ze hebben een mooie paraglidingbaan naar onze buurt gebracht, ”zei hij.

Met paragliding niet alleen in het hoofddistrict van Beypazarı, Turkije Merkend dat atleten erkenning begonnen te krijgen in de generaal, uitte zijn gedachten met de volgende woorden:

 Mustafa Çelik (voorzitter van de Turkse luchtvaartvereniging Ankara Sportive Wind Aviation Club): “Parachute gebied; Het is een van de zeldzame plekken die we kunnen zien met zijn ligging, hoogte, natuur, vijvers en natuurlijke schoonheden van de Historische Zijderoute. We willen onze burgemeester Mansur en onze hoofdman bedanken voor hun steun. "

"WE VONDEN IN TURKIJE hun ALBA"

Tarık Demir, een van de atleten die de aandacht vestigde op het belang van locaties voor paragliding, zei: “Ik ben al jaren geïnteresseerd in paragliding. We hebben vluchten gemaakt op veel plaatsen in Turkije en in het buitenland. We waren op zoek naar een alternatieve heuvel met zuidenwind. Beypazarı Üreğil is echt een heel bijzondere regio. We hebben deze plek voor Turkije gevonden, kan Alba zeggen, "zei hij.

Benadrukkend dat ze eerder moeilijkheden hadden om het Ovacık Plateau te bereiken, maar zeggende dat de transportproblemen werden weggenomen door de aanleg van wegen en spoorlijnen door de Metropolitan Municipality, zei Demir: “We zullen hier in mei een festival houden met een recordaantal deelname. We zijn van plan om in de toekomst wedstrijden te organiseren. Hij drukte zijn tevredenheid uit met zijn woorden: "We willen onze hoofdman, districtsgouverneur en Metropolitan Mayor Mr. Mansur Yavaş bedanken".

Orkut Baysal verklaarde dat tussen Beypazarı en Kızılcahamam ook de vliegroute van gieren is, en verklaarde dat hij al 6 jaar paraglidingpiloot is en zei: “Dit is een heel bijzonder gebied. De vliegroute van gieren tussen Beypazarı en Kızılcahamam. Voor paragliders, aangezien het uitkijkt op de zuidelijke hellingen, krijgt deze plek al heel vroeg zon. "Het is een geschikt punt om hier thermische vluchten uit te voeren, zelfs in de winter, aangezien het overdag constant opwarmt."


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties