Wereldwijd platform van de eerste en enige Santa Farma-evenementen van Turkije

Wereldwijd platform van de eerste en enige Santa Farma-evenementen van Turkije
Wereldwijd platform van de eerste en enige Santa Farma-evenementen van Turkije

Santa Farma's "Ik, jij, hij ... een van ons zal worden gebroken met de titel" Osteoporose Awareness Project, International Osteoporosis Foundation (IOF) is de eerste en enige organisatie van Turkije die tussen de evenementen in komt.


Santa Farma, dat op weg is naar een gezonde dienstverlening aan de gezondheid door projecten te ondertekenen die het bewustzijn zullen vergroten, heeft een nieuwe toegevoegd aan zijn succes in deze richting.

De bewustmakingsvideo van Santa Farma voor de Wereld Osteoporose Dag van 20 oktober onthulde opvallende gegevens. In het Osteoporosis Awareness Project met de titel "Ik, jij, hij ... zal een van ons gebroken worden"; Osteoporose treft wereldwijd 200 miljoen vrouwen, die boven de 50 jaar ontdekten dat het risico op osteoporose-gerelateerde fracturen bij één op de drie vrouwen in Turkije benadrukte dat de detectie van osteoporose bij 3% van de personen ouder dan 50 jaar. In het Awareness Project werd het belang van botmeting en dokterscontrole om osteoporose te voorkomen benadrukt.

"Ik, jij, hij ... een van ons zal kapot gaan" Project, op het gebied van osteoporose, een van 's werelds meest prestigieuze academische instellingen, is de International Osteoporosis Foundation (IOF) de eerste en enige organisatie van Turkije die tussen de evenementen door optreedt. De bewustmakingsvideo ontmoette zorgprofessionals op de digitale stand op het National Osteoporosis Congress en op de digitale platforms van Santa Farma (FTRzone, Orthopedizone en Ezcazone) voor zorgprofessionals. Het project bereikte ook het publiek via de sociale media-accounts van Santa Farma.

Wat is osteoporose?

Osteoporose, dat in 1829 door Lobstein voor het eerst in de geschiedenis werd gedefinieerd als poreus bot, werd later door Albright in 1948 gedefinieerd als 'toolittle bone in bone' (heel weinig bot in het bot). Het woord betekent osteoporose, poreus-poreus, bot (os). Volgens de huidige definitie is het een systemische botziekte die wordt gekenmerkt door een lage botmassa en een toename in botfragiliteit als gevolg van een verslechtering van de botmicroarchitectuur.

Osteoporose is een wereldwijd probleem dat steeds belangrijker wordt door de vergrijzing van de wereldbevolking. Daarom werd osteoporose aanvaard als een stille epidemie en werd het in 1994 door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) gedefinieerd als een prioritair gezondheidsprobleem. In de afgelopen jaren hebben ontwikkelingen op alle wetenschapsgebieden de gemiddelde levensduur van de mens verlengd, en dus hebben mensen de onvermijdelijke gevolgen van veroudering het hoofd geboden. Een van deze effecten, en misschien wel de belangrijkste, is osteoporose. Daarom is osteoporose in zekere zin een ziekte van de 20e eeuw.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties