10 permanente luchtgrensovergangen op de luchthaven aangekondigd

10 permanente luchtgrensovergangen op de luchthaven aangekondigd
10 permanente luchtgrensovergangen op de luchthaven aangekondigd

10 luchthavens die eerder als tijdelijke luchtgrenspoorten in Turkije dienden, werden met President Decision tot permanente luchtgrensovergangen verklaard. Zo is het aantal civiele luchthavens met permanente luchtgrenzen toegenomen tot 38.


Voortdurende handel, grenspoorten in Turkije voor vliegreizen en transport is toegenomen. Het besluit "Met betrekking tot de aanwijzing van sommige luchthavens als permanente luchtgrensovergangen die openstaan ​​voor internationale in- en uitgangen" werd gepubliceerd in het staatsblad. gedateerd 21.10.2020/3115/XNUMX en grenspoorten naar de lucht met Turkije President Besluit nr. XNUMX maakt de toevoeging van nieuwe; Antalya Gazipaşa Airport, Balıkesir Koca Seyit Airport, Çanakkale Airport, Eskişehir Hasan Polatkan Airport, Hatay Airport, Kocaeli Cengiz Topel Airport, Kütahya Zafer Airport, Sivas Nuri Demirağ Airport, Şanlıurfa GAP Airport en Tekirdağ Çorlu Air Atatürk Airport is een permanente uitgang en uitgang naar de grens met de internationale luchthaventransitie werd bepaald als de poort.

De verklaring van deze luchthavens als een tijdelijke luchtgrenspoort en een permanente luchtgrenspoort zal de investeringen in deze luchthavens verhogen en het ingezeten personeel van de belanghebbenden in dienst nemen.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties