Verkeerslichten zijn geïnstalleerd in gebieden met veel verkeer in Karaman

Verkeerslichten zijn geïnstalleerd in gebieden met veel verkeer in Karaman
Verkeerslichten zijn geïnstalleerd in gebieden met veel verkeer in Karaman

De gemeente Karaman voerde signaleringssysteemwerk uit in gebieden met veel verkeer in de stad.


Om oplossingen te vinden voor voetgangers- en autoverkeer, wat een van de belangrijkste problemen van Karaman is, heeft de gemeente Karaman een signaleringssysteemstudie uitgevoerd door de teams van het directoraat Transportdiensten in de vereiste delen van de stad in overeenstemming met de gegevens die zijn verkregen als resultaat van het onderzoek. In het kader van de onderzoeken; Verkeerslichttoepassing werd toegepast op de kruising van Alparslan Türkeş Boulevard en Şehit Şahin Mavi Street, en stoplichttoepassing werd toegepast op de kruising van Kenzi Street en Hacı Ömer Kayserilioğlu Street. Opnieuw werd het Push-Late-systeem toegepast op İbrahim Öktem Avenue (voetgangersoversteekplaats naar KMU University en Computer High School), Şehit Fethi Sekin Street (de straat achter TOKİ 2 Yavuz Sultan Selim Secondary School) en Zeytin Dalı Boulevard (voor de 19 Mayıs Primary School).

De teams meldden dat het regelgevende werk zal worden voortgezet in gebieden met veel verkeer.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen