Ankara Sivas YHT-lijn heeft de laatste fase bereikt

Ankara Sivas YHT-lijn heeft de laatste fase bereikt
Ankara Sivas YHT-lijn heeft de laatste fase bereikt

Het grootste deel van de spoorinstallatie is voltooid op de hogesnelheidstreinlijn, waardoor de transportafstand tussen Ankara en Sivas, die in totaal 440 kilometer is, wordt teruggebracht tot 2 uur. Ondanks de epidemie van het coronavirus (Covid-19) worden de werkzaamheden niet opgeschort, terwijl het project naar verwachting eind 2020 afgerond moet zijn.


De hogesnelheidstreinlijn Sivas-Ankara vermindert het transport tot 2 uur. Er zal 5 uur zijn tussen Istanbul en Sivas. De totale investeringskosten van het hogesnelheidstreinproject, dat een comfortabele en gekwalificeerde reis zal opleveren, bedragen naar verluidt 9 miljard 749 miljoen TL.

De Staatsspoorwegen van de Republiek Turkije (TCDD), hogesnelheidstreinen werken samen met zijn sociale media-accounts, geïntroduceerd door een korte video.

Kaart van Ankara Sivas hogesnelheidstreinbabbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen