Hürriyet's reactie op de geruchten over het Izmit-kabelbaanproject verhoogd

Reactie van Hürriyet op de bewering van het Izmit-kabelbaanproject
Reactie van Hürriyet op de bewering van het Izmit-kabelbaanproject

Burgemeester Fatma Kaplan Hürriyet van Izmit ontkende de bewering dat het kabelbaanproject was aangelegd omdat er geen budget was. “Momenteel zijn er haalbaarheidsstudies aan de gang. "Als de haalbaarheid wordt bepaald door experts en er een serieus rapport uitkomt over de voordelen voor de stad, zijn we absoluut vastbesloten om de kabelbaan te bouwen."


De droom van een kabelbaan in Kocaeli begon met Kartepe Municipality. De jaren waarin de kabelbaan naar de top zal worden gebouwd, zijn door bijna alle AKP-gemeenten geuit, maar laten we eens kijken dat dit project niet kon worden gerealiseerd. In Izmit was de situatie een beetje anders. Toen Fatma Kaplan Hürriyet presidentskandidaat was, nam ze de kabelbaan niet op in haar verkiezingsbeloften. Het kwam echter een tijdje geleden uit en bracht de oprichting van een kabelbaan ter sprake in het gebied tussen Martyrdom en National Will Square. Dit was een ontwikkeling die de mensen van Izmit prikkelde en hoopte. Het werd op de agenda van het parlement gebracht en ter bespreking aan de commissie overgedragen.

Er werd beweerd dat de leden van de Bestemmings- en Planbegrotingscommissie het eens waren over het ontoereikende budget voor de kabelbaan en dat het kabelbaanproject daarom in Izmit werd opgeschort. Fatma Kaplan Hürriyet reageerde op deze bewering en zei: “Het is verkeerd om te zeggen dat de kabelbaan is aangelegd omdat er geen budget is. Er worden momenteel haalbaarheidsstudies uitgevoerd. Als de haalbaarheid wordt bepaald door experts en er een serieus rapport uitkomt over de voordelen voor de stad, zijn we absoluut vastbesloten om de kabelbaan te bouwen. "We zullen handelen volgens het rapport." (Kocaeli Peace Newspaper)babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen