Speciale voertuigdesinfectie voor zorgverleners van Michelin en Euromaster

Speciale voertuigdesinfectie voor zorgverleners van Michelin en Euromaster
Speciale voertuigdesinfectie voor zorgverleners van Michelin en Euromaster

Michelin en Euromaster bieden gratis ontsmetting van voertuigen aan de ambulances van de provinciale gezondheidsdienst en alle zorgverleners om zorgprofessionals te ondersteunen.


De grootste bandenfabrikant ter wereld Michelin en het professionele servicenetwerk van de Michelin Groep, Euromaster, blijven zorgprofessionals ondersteunen. Michelin en Euromaster, die aan het begin van de pandemie begonnen met het doneren en onderhouden van banden, zetten deze ondersteuning voort en bieden tussen 1 en 31 oktober 2020 gratis ontsmetting van voertuigen aan aan de provinciale gezondheidsdirectie en alle zorgverleners.

In de verklaring van de Michelin-groep over dit onderwerp; "Euromaster en Michelin als Turkije, we gaan door dit moeilijke proces, we geloven dat we de effecten van de eenheid en solidariteit van de handen van de unie zullen overwinnen. In dit proces staan ​​we naast onze zorgprofessionals, die een buitengewoon front van het front bestrijden, en we willen tot op zekere hoogte bijdragen. We waarderen de buitengewone inzet van onze zorgverleners vanaf de eerste dag en bedanken hen.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen