Nieuwe assistent-algemene managers begonnen bij HAVELSAN te werken

Nieuwe assistent-algemene managers begonnen bij HAVELSAN te werken
Nieuwe assistent-algemene managers begonnen bij HAVELSAN te werken

In HAVELSAN, met de beslissing van de Raad van Bestuur, Dr. Nadat Mehmet Akif Nacar was aangesteld als General Manager, werd Muhittin Solmaz, de R&D en Engineering Director van EST, aangesteld als Deputy General Manager of Education and Simulation Technologies (EST), die werd verlaten door Nacar.


Muhittin Solmaz, die met een hoge graad afstudeerde aan de Hacettepe University Computer Engineering Department, begon zijn professionele carrière als systeemanalist bij Koçbank; Hij gaat verder in HAVELSAN, waar hij sinds 2004 in verschillende functies werkzaam is.

Kleurvast; Voorafgaand aan zijn functie als Deputy General Manager Training and Simulation Technologies, werkte hij als R&D en Engineering Director Education and Simulation Technologies, Group Manager R&D en Engineering, Group Manager Programmes, Group Leader System Engineering and Integration, R&D Project Manager bij HAVELSAN. Solmaz nam ook deel aan het Peace Eagle Project.

TUBITAK BİLGEM Software Technologies Research Institute Assistant Manager Ömer Özkan werd aangesteld als Assistant General Manager of Information and Communication Technologies, ontruimd door Alper Şeker bij HAVELSAN.

Ömer Özkan, afgestudeerd aan de Boğaziçi University Computer Engineering Department, werkte op verschillende niveaus in de private sector en de publieke sector.

Özkan, die verschillende functies bekleedde bij Garanti Teknoloji, Ziraat Teknoloji, Borsa İstanbul en TÜRKSAT, was bestuurslid bij PTT A.Ş. Özkan, die sinds 2016 de adjunct-directeur van het instituut is bij het TÜBİTAK BİLGEM Software Technologies Research Institute, heeft gewerkt op gebieden als softwareontwikkeling en levenscyclus, procesverbetering, digitale transformatie, e-overheid en slimme steden. Özkan nam de rol van bestuur op zich in CMMI Level 2017-beoordelingsstudies in 2020 en 5.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen