Bruggen en verbindingswegen geopend om de verkeersdruk van Acemler Intersection te verlichten

Bruggen en verbindingswegen die zijn geopend om de verkeersbelasting van het kruispunt te verlichten
Bruggen en verbindingswegen geopend om de verkeersdruk van Acemler Intersection te verlichten

De bruggen en verbindingswegen die zijn ontworpen door de Bursa Metropolitan Municipality om de last van de Acemler Intersection te verlichten, waardoor de voertuigen die van de weg İzmir en de richting Mudanya komen, naar Hayran Street, Bursa Ali Osman Sönmez Hospital en Hüdavendigar Neighborhood kunnen gaan zonder de Acemler Crossroad te gebruiken, werden geopend met een ceremonie.


Om het transportprobleem in Bursa te elimineren, heeft de Metropolitan Municipality, die zijn werkzaamheden voortzet, zoals wegverbreding en nieuwe wegen, het bevorderen van openbaar vervoer en optimalisatie van de signalering van het spoorwegsysteem, een ander project naar Bursa, dat vooral de Acemler zal ademen, een van de knooppunten van het stadsverkeer. De Metropolitan Municipality, die eerder twee rijstroken toevoegde aan de retourbaan van de Izmir-weg naar de ringweg in Acemler, waar de dichtheid van de Martelarenbrug van 180 juli 15-10 procent hoger is dan die van de Martelarenbrug van 12 juli in Istanbul, waar de dagelijkse gemiddelde dichtheid ongeveer 1000 voertuigen is, dus had zijn capaciteit vergroot. Om de belasting op de Acemler Crossroads langs de Izmir-weg en de voertuigen die uit de richting van Mudanya komen te verminderen, bevinden de voertuigen die uit beide richtingen komen zich op de brug- en verbindingswegen waardoor de voertuigen uit beide richtingen naar Hayran Street, Bursa Ali Osman Sönmez Hospital en Hüdavendigarhood kunnen gaan. studies zijn afgerond. De brug en verbindingsweg die het verkeer van de regio zal ademen, werd geopend voor transport met een ceremonie die werd bijgewoond door de burgemeester van de stad Alinur Aktaş, de plaatsvervangers van Bursa Mustafa Esgin, Ahmet Kılıç en Refik Özen, de provincievoorzitter van de AK-partij Ayhan Salman en de burgemeester van Yıldırım Oktay Yılmaz.

Transportinvesteringen vertragen niet

In zijn toespraak tijdens de ceremonie zei burgemeester Alinur Aktaş, de burgemeester van de gemeente Bursa, dat ze veel moeite hebben gedaan om het transportprobleem op te lossen. Burgemeester Aktaş zei dat ze enthousiast zijn over Bursa als stafleden van de AK-partij en zei: “We zijn verheugd om Bursa, de stad van de geschiedenis en het groen, terug te brengen naar het origineel, om de schoonheid in deze zin te vergroten, maar vooral om verlichting te bieden met betrekking tot transport. We zullen in die zin zeer belangrijke investeringen doen. Ze komen allemaal achterna. We zullen deze processen soms met grensverleggend en soms met openingen bekronen. We hebben kort geleden gemeld en we hebben ook onlangs de aanbesteding gedaan, er komen 430 meer voertuigen naar ons wagenpark van 85 voertuigen. We bevinden ons ook in de laatste fase van signaaloptimalisatie. We hopen dat we eind oktober en begin november de voortgang hebben afgedekt met het werk dat de reisintervallen zal terugbrengen van 3,5 minuten naar 2 minuten. Tot op heden, in een periode van 33 maanden, 460 kilometer heet asfalt, 828 kilometer coating, 1 miljoen 861 ton aanvoer en transport van steengroeven, 140 kilometer autotraliewerk, 407 duizend vierkante meter parket, 714 duizend vierkante meter parket, 223 duizend 550 meter stoepranden, 13 stukken We brachten de brug en de kunststructuur naar onze Bursa ”.

Nieuwe investeringen in rekruten

Burgemeester Aktaş verklaarde dat de eerste fase van de Mudanya-kruispuntbrug en verbindingswegen, die in gebruik werden genomen, een belangrijke adem zullen ademen, vooral voor het beginnende verkeer. De uitbreidingswerken en parkeerterreinen met betrekking tot Hayran Caddesi worden voortgezet. De werkzaamheden voor stadsbussen en autoparkeerterreinen, die worden uitgevoerd op een oppervlakte van 15 450 vierkante meter in het zuid-noordoostelijke deel van het stadion, gaan snel door. Binnen het gebied komen 15 bussen en een taxiplatform en een parkeerplaats voor 272 voertuigen. We gaan in zeer korte tijd aanbesteden. We zullen Hayran Caddesi verbinden met een buispassage van Oğulu Street naar İzmir Ankara Street. Opnieuw wordt er uitbreidingswerk verricht in de lus aan de BUSKI-zijde. "Als de tweede etappe van deze plek is voltooid, zul je zien dat het verkeer bij de beginners meer ontspannen zal zijn."

Metropolitan op 70 verschillende locaties

Bursa plaatsvervangend Mustafa Esgin bedankte de burgemeester van de stad Alinur Aktaş voor het werk dat is gedaan om de dichtheid op het Acemler Crossroad te verminderen. Esgin zei dat de Metropolitan Municipality een zelfopofferende poging doet om het transportprobleem op te lossen en zei: “Toen ik naar de ceremonie kwam, zag ik dat onze Metropolitan Municipality momenteel op 70 verschillende punten werkt. De werken gaan door in elke hoek van Bursa, van Karacabey tot Mustafakemalpaşa, van Harmancık tot İnegöl. "Een voorbeeld van een effectief gemeentebestuur dat belangrijke stappen heeft gezet waar onze burgers al jaren op wachten, wordt heel goed weergegeven in Bursa."

Afgevaardigde van Bursa, Ahmet Kılıç, benadrukte dat de AK-gemeente zoals altijd op zoek is naar dienstverlening, dat ze last hebben van de problemen van de natie en dat ze oplossingen proberen te vinden voor de problemen van de natie.

Bursa, plaatsvervangend plaatsvervanger Refik Özen, verklaarde dat ze in harmonie met de centrale overheid en de lokale overheid samenwerken om Bursa de investeringen te laten ontvangen die het verdient, en wenste ook dat de voltooide bruggen en verbindingswegen gunstig zouden zijn voor Bursa.

Na de toespraken, terwijl de Mudanya Junction-brug en de verbindingsweg werden opengesteld voor verkeer, werd de burgemeester van de Metropolitan Municipality Alinur Aktaş, die achter het stuur van de kantoorwagen ging zitten, de eerste die de nieuwe weg gebruikte.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen