Hoe wordt Seagull verhuurd? Hoeveel is de Seagull-huurprijs?

hoe een zeemeeuw te huren hoeveel is marti huurprijs
hoe een zeemeeuw te huren hoeveel is marti huurprijs

Hoe wordt Seagull verhuurd? en Seagull huurprijs? Gedetailleerde antwoorden op de vragen staan ​​in dit artikel… Meeuwen zijn een systeem dat plaatsvindt op korte afstanden waarbij mensen niet willen lopen en geen autocontacten willen hebben of in het verkeer willen wachten en wachten. Mobiele applicatie is vereist om de elektrische scooter bekend als Seagull te gebruiken. Veel mensen gebruiken de Martı elektrische scooter op lange stranden en parken. Dus, hoe wordt Seagull gehuurd? Hoeveel is de Seagull-huurprijs?


Martı, een elektrische scooter, stelt burgers in staat om vanaf elke plek met een mobiele applicatie een ander punt te bereiken. Meeuwen zijn een systeem dat werkt op korte afstanden waar mensen niet willen lopen en geen auto-contacten willen hebben of in het verkeer willen wachten en wachten.

Hoe wordt Seagull verhuurd?

Mobiele applicatie is vereist om de elektrische scooter bekend als Seagull te gebruiken. Download de gratis mobiele app van iOS- en Android-platforms om Seagull te gebruiken.

 • Om Martı IOS-applicatie te downloaden KLIK HIER
 • Om Seagull Android-applicatie te downloaden KLIK HIER

Zoek de dichtstbijzijnde Seagull op de kaart en klik op start. Scan de barcode op de scooter naar je smartphone.

Voer het wachtwoord van de applicatie in om het slot op de Seagull te ontgrendelen. Eenmaal ontgrendeld, is de scooter klaar voor gebruik.

Hoeveel is de Seagull-huurprijs?

Deze scooters, waar je dankzij een applicatie een auto kunt huren, blijven kleur geven aan je leven. Deze voertuigen, die zorgen voor een zeer plezierige en plezierige rit, ondersteunen u om met hun elektrische structuur gemakkelijk korte afstanden te bereiken. De prijsstelling van Seagulls, die de aandacht trekt met zijn structuur die plezier en gemak aan het leven toevoegt, wordt opnieuw gerealiseerd door de applicatie.

 • De reis beginnen £ 1,99
 • Voor elke minuut £ 0,59

Om je reis te beëindigen, moet je de scooter volgens de regels parkeren. Anders kan er strafrechtelijke vervolging worden ingesteld.

Hoe Seagull te gebruiken?

Het briefje op de zeemeeuwen zegt: 'Zeemeeuw is voor één persoon, je kunt de zeemeeuw ouder dan 18 jaar gebruiken, ga niet met het openbaar vervoer met de zeemeeuw, volg de verkeersregels tijdens het gebruik van de zeemeeuw'. Je moet twee keer met je voet duwen om de zeemeeuw te bewegen en de rechter knop gebruiken om te versnellen. Voor de rem kun je de knop aan de linkerkant gebruiken.

In welke steden is de zeemeeuw?

Seagulls, een model voor elektrische voertuigen, wordt met de dag verder ontwikkeld. Een speciaal technisch team dat langzaam de poging van Turkije probeert om de vier hoeken van dit systeem te bereiken, bevindt zich momenteel in Istanbul, Ankara, Izmir, Bursa, Yalova, Bursa, Eskisehir en Gaziantep. Met een eenvoudig gebruiksmechanisme kan Martı alleen worden gebruikt door volwassenen van 18 jaar en ouder.

Martı's bijdrage aan het milieu

Het biedt veel voordelen op het gebied van micromobiliteit, transport en milieuvriendelijkheid en is een belangrijk onderdeel van slimme steden van de toekomst.

Terwijl 46 procent van de reizen in de stad minder dan 5 km zijn; In auto's met voertuigen ontworpen voor gemiddeld 5 personen, reist de bestuurder alleen in 70% van de ritten.

De oplossingen die Martı biedt, vergemakkelijken de toegang tot het openbaar vervoer en vergroten het gebruik van het openbaar vervoer. 42% van de Seagull-cruises wordt gemaakt om haltes van het openbaar vervoer of van haltes van het openbaar vervoer naar de bestemming te bereiken.

Op deze manier vermindert Martı de luchtvervuiling terwijl het gebruik van het openbaar vervoer toeneemt. Tijdens onze operatie hebben we meer dan 1.000.000 kg CO480.000-uitstoot en meer dan XNUMX liter benzineverbruik voorkomen.

Sloten op Martı elektrische scooters voorkomen ongecontroleerd parkeren en voorkomen milieuvervuiling en verslechtering van de openbare orde.

Martı veiligste vervoer

Steden ontwikkelen milieuvriendelijke oplossingen om de COXNUMX-uitstoot te verminderen en veiliger te zijn voor voetgangers. Martı ontwierp de elektrische scooteroplossing die het de steden biedt in het licht van dit doel, voornamelijk veiligheid.

Sommige regelingen die Martı heeft getroffen om haar gebruikers de veiligste en nuttigste oplossing te bieden, zijn:

 • Conform de verkeersregels en de verkeersregels is het verboden om elektrische scooters, die als fietsstatus zijn aangemerkt, op de autosnelwegen (TEM, E-5, D100) te laten rijden. Als Martı hechten we veel belang aan de veiligheid van onze gebruikers. Binnen dit kader hebben we snelwegen en intercity-snelwegen toegevoegd aan verboden gebieden binnen onze applicatie. Rijden is niet mogelijk in deze verboden gebieden. Bij het betreden van het verboden gebied wordt de snelheid van de elektrische scooters gestopt door te vertragen op de satelliet.
 • De meeuw onderhoudt en repareert regelmatig alle elektrische scooters.
 • Een rijbewijs is niet verplicht om elektrische scooters te gebruiken. De minimumleeftijd voor het gebruik van de Wegenverkeerswet 11 in Turkije, andere landen zijn aangemerkt als 14 in de gemiddelde minimumleeftijdswetgeving. Seagull daarentegen vereist dat hij minstens 18 jaar oud is voor de veiligheid. De gemiddelde leeftijd van elektrische scooters is 32 jaar in het rondrijden over de hele wereld.
 • Micromobiliteitstools wereldwijd gemiddeld 25 km / u Terwijl ze versnellen, versnellen Martı elektrische scooters 18 km / u beperkt door. De door Martı vastgestelde maximumsnelheid ligt zelfs onder de snelheid van de marathonloper.
 • Het maakt het gebruik van voertuigen mogelijk op routes die gemeenten geschikt achten voor gebruik. Daarnaast zijn de gebieden die niet geschikt zijn om te parkeren, binnen de Seagull-applicatie aangemerkt als "verboden parkeerplaatsen".
 • Alle schijven worden 7/24 gevolgd vanuit het Martı-centrum en er wordt live ondersteuning geboden aan de gebruikers.
 • Het controleert de veiligheid en gezondheid van onze gebruikers en meeuwen 7 uur per dag, 24 dagen per week met veldpersoneel.

Bovendien, Martı elektrische scooters voor rijveiligheid:

 • Het beschikt over een automatische remassistent die voorkomt dat de maximumsnelheid wordt overschreden tijdens het bergaf rijden.
 • Het heeft een versterkt, duurzaam chassis.
 • Het vereist voetversnelling voordat u gaat rijden tegen plotselinge acceleratie.
 • De voor- en achterbanden hebben gele of witte reflectoren.
 • Op het chassis ligt een antislipvloer.
 • Er is een koplamp voor lange afstand aan de voorkant en een stoplicht aan de achterkant.
 • Bevat beltoon en waarschuwingsalarm.
 • Het omvat een GPS-systeem om onze gebruikers op de snelste manier te bereiken wanneer ondersteuning wordt gevraagd en om het gebruik van onze vloot in de gebieden binnen de vergunningen te controleren.

In vergelijking met andere voertuigen in Turkije en de wereld in elektrische scooters, is het veiliger voor zowel gebruikers als voetgangers. Statistieken over dodelijke ongevallen zijn als volgt:

 • Motorfiets: 2,22 op 1 miljoen ritten,
 • Fietsen: 2,73 op 1 miljoen ritten
 • Scooter: 9 op 1 miljoen ritten
 • Auto: 15,28 op 1 miljoen ritten.

MARTI Scooter Vraag en antwoorden

Mobiele applicatie is vereist om de elektrische scooter bekend als Seagull te gebruiken. Download de gratis mobiele app van iOS- en Android-platforms om Seagull te gebruiken. Om Martı IOS-applicatie te downloaden KLIK. Voor meer informatie Klik hier...
Mobiele applicatie is vereist om de elektrische scooter bekend als Seagull te gebruiken. Download de gratis mobiele app van iOS- en Android-platforms om Seagull te gebruiken.


Om Seagull Android-applicatie te downloaden KLIK HIER. Voor details Klik hier...Oprichter van Yemeksepeti Nevzat Aydin, Hasan Aslanoba, 212 Capital, Voormalig CEO van Borusan Holding Agah UgurVan Gençoğlu Group Umur GencogluVan Sanko Holding Turgut KonukoğluFederal Mogul uit Turkije Emir Dereli, Careem's grootste vroege investeerder BECO Capital en ook investeerder van Careem en investeerder van Souq Wamda Capital, De investeerder van Clutter TH Capital. En ook Goldman Sachs Turkije het team Banu Kisakürek ve Ozan Sonmez Hij is ook een van Martı's investeerders in twee wereldwijde durfkapitaalfondsen die niet gedeeld willen worden. Voor details Klik hier...
Mobiele applicatie is vereist om de elektrische scooter bekend als Seagull te gebruiken. Download de gratis mobiele app van iOS- en Android-platforms om Seagull te gebruiken.

 • Om Martı IOS-applicatie te downloaden KLIK HIER
 • Om Seagull Android-applicatie te downloaden KLIK HIER

Zoek de dichtstbijzijnde Seagull op de kaart en klik op start. Scan de barcode op de scooter naar je smartphone.

Voer het wachtwoord van de applicatie in om het slot op de Seagull te ontgrendelen. Eenmaal ontgrendeld, is de scooter klaar voor gebruik. Voor details Klik hier...Het briefje op de zeemeeuwen zegt: 'Zeemeeuw is voor één persoon, je kunt de zeemeeuw ouder dan 18 jaar gebruiken, ga niet met het openbaar vervoer met de zeemeeuw, volg de verkeersregels tijdens het gebruik van de zeemeeuw'. Je moet twee keer met je voet duwen om de zeemeeuw te bewegen en de rechter knop gebruiken om te versnellen. Voor de rem kun je de knop aan de linkerkant gebruiken. Voor details Klik hier...
Seagulls, een model voor elektrische voertuigen, wordt met de dag verder ontwikkeld. Een speciaal technisch team, langzaam met de poging van Turkije om de vier hoeken van dit systeem te bereiken, bevindt zich momenteel in Istanbul, Ankara, Izmir, Bursa, Yalova, Bursa, Eskisehir en Gaziantep in de stad. Voor details Klik hier...
meeuwstartkosten $ 1,99, hvoor elke minuut £ 0,59 vergoeding wordt gevraagd. Voor details Klik hier...
Laad meer

babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen