In welke provincies is het snelst en het laatst gevonden voor vrachtwagenchauffeurs?

vrachtwagenchauffeurs vinden de retourlading in de snelste en meest recente steden
vrachtwagenchauffeurs vinden de retourlading in de snelste en meest recente steden

Transportlogistiek wordt gemaakt met 90% van de snelwegen in Turkije. 850 duizend vrachtwagens op de wegen dat Turkije de grootste vrachtwagenmarkt van Europa heeft. In ons land vervoert het zo'n 450 duizend vrachtwagens per dag en het maandelijkse transportvolume bedraagt ​​meer dan 13.5 miljoen vrachtwagens. In de sector eten 1,2 miljoen SRC-gecertificeerde vrachtwagenchauffeurs hun brood direct van transport en het is altijd belangrijk om een ​​retourlading te vinden voor truckers.


De voorzitter van de raad van bestuur van TTT Global Group, die informatie verstrekt over de snelste en meest recente steden in ons land. Akin Arslan, zei hij: "In Turkije, waar het meest intensieve vrachtverkeer was, terwijl het vrachttarief per kilometer de laagste aslijn was om naar het eiland Istanbul te kijken. Km. De hoogste vrachttarieven per hoofd van de bevolking vonden plaats op de lijnen Istanbul-Hakkari, Istanbul-Diyarbakır en er werd van tijd tot tijd 7 duizend TL waargenomen. De drukste verkeerslijnen waren Istanbul-Ankara en Ankara-Adana / Mersin. Adana, Diyarbakir, Hakkari, Sirnak kwamen Trabzon tegemoet om aan het begin van hun provincies veel vrachtwagenchauffeurs in Turkije te vinden die ze hadden verwacht of gedwongen waren terug te keren. Als de truckers ervoor kiezen om te wachten, kan de wachttijd voor de lading 3.5 dagen bedragen. Mersin en Adana staan ​​op de eerste plaats van de provincies met de snelste retourlading. Een andere interessante data komt uit Bursa; Het ligt op de lijn van Kocaeli, Sakarya, Gebze, Balıkesir en Istanbul. "De vrachtprijzen op deze lijnen kunnen van week tot week met meer dan +/- 50% variëren, afhankelijk van de onmiddellijke vraag en aanbod."

95% van de vrachtwagens op de weg is van particulieren

Verklaar dat de vrachtwagens op de wegen van 95% van de individuen zijn, TTT Global Group President Dr. Akın Arslan merkte op: "In de afgelopen twee decennia is het aandeel van hun wagenpark, bestaande uit hun eigen vrachtwagens, gedefinieerd als" eigen "in de grote logistieke bedrijven die zich bezighouden met contractlogistiek, aanzienlijk afgenomen. Stijgende kosten en zware lasten van contracten hebben bedrijven weggedreven van zelfzorg. Bij veel grote logistieke bedrijven is de self-ratio onder de 5% gezakt. Er zijn zulke logistieke bedrijven dat ze dagelijks 2.500 vrachtwagens vervoeren en geen enkel eigen voertuig hebben. Iedereen met zijn eigen vrachtwagensystemen; Het haalt vrachtwagens met primitieve methoden op bij garages, coöperaties en verzendlocaties. Logistieke bedrijven proberen de spotvrachtwagenkandidaat van 25-30 duizend vrachtwagens klaar te houden in hun portfolio om hun activiteiten op elk moment te bereiken, ”zei hij.

In Turkije gaat elke dag 1 miljard aan wegvervoer

Dr. Akın Arslan legt uit: “In ons land waar dagelijks 450 duizend transporten plaatsvinden, bedraagt ​​het transportvolume dat door logistieke bedrijven wordt gecontracteerd slechts een derde van het totale transportvolume en ongeveer 150 duizend vrachtwagens per dag. De resterende 300 duizend vrachtwagens worden rechtstreeks op de spotmarkt vervoerd en worden uitgevoerd in een gesloten ecosysteem in het magazijn van Ambar-Simsar-Kapı. De truckeigenaar van het voertuig streeft naar het klaarzetten van vracht met commissies tussen 100 TL - 500 TL, afhankelijk van de lading, via tussenpersonen op de transportlocaties of tussenpersonen voor voertuigtransport, en voert het transport uit met eenvoudige contracten met de lader. Veel wereldspelers in Turkije die ook actief zijn in de sector van de logistieke bedrijven op de voorgrond; We kunnen Netlog, Ekol, Ceva, DSV, CH Robinson, Alisan, Mars, Rooster, Borusan, Omsan, Arkas, Gökbora, Barsan, Sertrans, Solmaz, Fevzi Gandur, Reysaş, Orkun, Continent, Eyüp, Taha tellen. De eerste 5 logistieke bedrijven met het grootste volume op de Turkse logistieke markt hebben een gemiddelde dagelijkse FTL (full truck load) van circa 2.500 vrachtwagens. Met dit volume heeft geen van hen een marktaandeel van 1% in de markt. ”

TIRPORT digitaliseert logistiek beheer van begin tot eind

Dr.TIRPORT verklaarde dat TIRPORT het logistiek beheer van begin tot eind digitaliseerde, Dr. Akın Arslan zegt:

"Dagelijks 300 duizend FTL (volledige vrachtwagenlading) buiten het domein van het transportlogistiekbedrijf in Turkije dat rechtstreeks op de spotmarkt plaatsvindt, TIRPORT (Ik www.tirport.co) digitaliseert logistiek management van begin tot eind. De laders en de laders komen samen in de spotmarkt met de TIRPORT loadCEPte applicatie. Param TIRPORT KART met elektronische geldinfrastructuur, die is uitgegroeid tot het favoriete betaalmiddel van de sector, betreedt het "Safe Payment Tool" tussen de lader en de vrachtwagenchauffeurs.

Tırport, het grootste digitale platform van Turkije in de logistieke sector, 2020 was in totaal 6 297.657 vrachtwagens die de eerste 6 maanden volgens de gegevens vervoerden. Vrachtwagens die met TIRPORT werden vervoerd, hebben in de eerste zes maanden van het jaar 83.939.274 km afgelegd. Volgens de gegevens van 6 maanden is de gemiddelde tijd van een vrachtwagen 282 km. werd gerealiseerd. TIRPORT het logistieke toonaangevende digitale platform in Turkije, bereikte aan het einde van de eerste 2020 maanden van 6 42 actieve truckers. Het biedt operations management-services aan bijna 500 kmo's en transportbedrijven. Het aantal FTL-zendingen dat hij dagelijks beheert, heeft de 2.000 overschreden. Het doel is om eind 2020 4 transporten te bereiken en eind 2022 25 transporten te overschrijden. 25 duizend van de beoogde 20 duizend transporten zullen worden gerealiseerd als logistieke operations management-service aan logistieke bedrijven en grote fabrikanten, en 5 duizend transporten per dag zullen worden gerealiseerd als service die rechtstreeks via de TIRPORT op de spotmarkt zal worden uitgevoerd. ”

"PARAM TIRPORT Card" wordt het betaalinstrument van de volgende generatie van de logistieke sector

Het verstrekken van informatie over het nieuwe generatie betalingsinstrument van de logistieke sector, Param TIRPORT Card. Akın Arslan merkte op:

"TIRPASS (contactloos in pomp) en nieuwe generatie" PARAM TIRPORT Cards "met Troy-functie stellen vrachtwagenchauffeurs in staat om tot 7% ​​korting op brandstof te krijgen in gecontracteerde tankstations, om vrachtkosten vooraf te innen bij gecontracteerde stationskluizen en om kortingen te krijgen van veel gecontracteerde Param-dealers. maakt gebruik van winkelmogelijkheden. Met PARAM TIRPORT Card vertrouwt de ladingeigenaar zijn lading veilig toe aan de TIRPORT-trucker, voert hij de betaling uit aan TIRPORT, vervoert de trucker de goederen met de garantie van TIRPORT, uploadt hij de leveringsdocumenten digitaal via de TIRPORT-app en kan hij veilig zijn geld ontvangen zoals overeengekomen. ”babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen