YHT-expedities vanaf 1 juni ..! Hier zijn de eerste keer

yht vluchten starten vanaf juni, eerste uur
yht vluchten starten vanaf juni, eerste uur

In het kader van coronavirusmaatregelen zullen YHT-vluchten vanaf 1 juni beperkt starten.


In het kader van coronavirusmaatregelen starten YHT-vluchten vanaf 1 juni op 16 onderlinge vluchten. Hogesnelheidstreinen (YHT) tussen Ankara-Istanbul, Istanbul-Ankara, Ankara-Eskişehir, Eskişehir-Ankara, Ankara-Konya, Konya-Ankara, Konya-Istanbul, Istanbul-Konya zijn als volgt;

yht vluchten starten vanaf juni, eerste uur
yht vluchten starten vanaf juni, eerste uur

Dit zijn de nieuwe regels die in YHT's moeten worden toegepast

Sommige regels zijn van toepassing in de "overgangsperiode". Dit zijn de volgende:

  • YHT's zullen passagiers vervoeren met een capaciteit van 50 procent.
  • Ontmaskerde passagiers worden niet naar de treinen gebracht. Passagiers moeten met hun maskers komen.
  • Passagiers krijgen van tevoren kaartjes. Het zit alleen op de stoel die ze hebben gekocht. Hij kan niet op een andere stoel reizen.
  • De ticketprijzen veranderen niet.
  • Treinen worden gedesinfecteerd.

Kaart van Turkije Snelle Trein

Code-applicatie gestart in treinreizen

Minister van Volksgezondheid Fahrettin Koca kondigde aan dat de toepassing van Hayat Eve Sığar (HEPP) -code is gestart voor diegenen die met het openbaar vervoer willen reizen, zoals vliegtuigen, treinen, bussen in het kader van coronavirus (Covid-19) epidemische maatregelen.

Wat is HES-code en hoe kan ik deze verkrijgen?

Zijn code
Zijn code

Minister van Volksgezondheid, Koca, die stelt dat de reizen nu met HES-code kunnen worden gedaan, krijgt de controle over de HES-code, met een functie die naar de mobiele applicatie "Hayat Eve Sığar" zal komen. De risicostatus van alle passagiers op de vlucht wordt 24 uur voor de binnenlandse vlucht via de HEPP-code opgevraagd. ” Minister Koca zei: “Individuen kunnen met deze Hayat Eve Sığar-applicatie aantonen dat ze geen risico lopen, niet ziek zijn of contact hebben. We gaan eerst oefenen in het intercity vervoer. Je kunt per vliegtuig en trein reizen met de code die je via de mobiele applicatie ontvangt. ” zei.

De codetoepassing is gestart bij het reizen per trein en bus

Wat is HES-code?

HES-code is een code die wordt geproduceerd met een functie die naar de mobiele applicatie "Hayat Eve Sığar" komt. Op basis van deze code wordt een prioritaire screening gemaakt en wordt besloten of de passagier wordt geaccepteerd of niet. Met deze code kunnen vliegtuig- en treinreizen worden gemaakt.

Minister Fahrettin Koca; De toevoeging van de HEPP-code, die individueel zal worden geproduceerd, is verplicht vanaf 18 mei 2020. Voor het opvragen van de HES-code worden het passagiers-ID-nummer (TCKN, paspoort etc.), contactgegevens (zowel telefoon- als e-mailvelden) en geboortedatum correct en volledig ingevuld als verplichte velden.Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen