Wanneer starten de treinen?

wanneer starten treintreinen
wanneer starten treintreinen

TCDD Tasimacilik is van plan in juni de hogesnelheidstrein (YHT), regionale trein- en hoofdtreindiensten, die wegens de coronavirusuitbraak zijn opgeschort, in juni opnieuw op te starten als er geen wijzigingen zijn.


Voor de "overgangsperiode" zijn enkele regels ingevoerd. Dienovereenkomstig zullen treinen passagiers vervoeren met een capaciteit van 50 procent. Ontmaskerde passagiers worden niet naar de treinen gebracht. Passagiers krijgen van tevoren kaartjes. Het zit alleen op de stoel die ze hebben gekocht. Hij zal niet in een andere stoel kunnen reizen. De ticketprijzen veranderen niet. Treinen worden gedesinfecteerd.

Hier zijn de nieuwe regels die op treinen moeten worden toegepast

Sommige regels zijn van toepassing in de "overgangsperiode". Dit zijn de volgende:

  • YHT's zullen passagiers vervoeren met een capaciteit van 50 procent.
  • Ontmaskerde passagiers worden niet naar de treinen gebracht. Passagiers moeten met hun maskers komen.
  • Passagiers krijgen van tevoren kaartjes. Het zit alleen op de stoel die ze hebben gekocht. Hij kan niet op een andere stoel reizen.
  • De ticketprijzen veranderen niet.
  • Treinen worden gedesinfecteerd.

Treinen hebben lege stoelen voor gezondheid achter de wagons ”

“De treinen rijden ook op 50 procent capaciteit. Achterin komen lege stoelen voor de gezondheid. Om de burger te laten wennen aan de nieuwe periode is financiële en psychologische ondersteuning nodig. Het is noodzakelijk om offers te brengen om ze terug te krijgen. Volgens onderzoek kan de luchtvaartmaatschappij de cijfers voor januari niet halen, zelfs niet in dit seizoen volgend jaar. Er zijn vergelijkbare figuren op de trein. Het leven van de natie zal nu veranderen.

Turkije Railway Map

Wanneer beginnen YHT-expedities?

Hij verklaarde dat de stoelen van de treinen zo waren gerangschikt dat de afstanden tussen de stoelen werden aangepast aan de veranderende regels voor sociale afstand na het YHT Coranavirus van TCDD Taşımacık AŞ. De kaartverkoop voor YHT-vluchten, die medio juni start, komt weer op internet.

Kaart van Turkije Snelle Treinhoe 1

Beoordelingen