Hoe krijg ik een reisvergunning? Scherm Certificaat e-Government Travel Permit

Hoe krijg ik een reisdocument?
Hoe krijg ik een reisdocument?

Hoe kan ik een reisvergunning krijgen? Scherm met reisvergunningen voor e-overheid: wat heb je nodig om een ​​reisvergunning te krijgen? Wie kan een reisvergunning krijgen?


President Recep Tayyip Erdogan legde de verklaring af "Intercityreizen zijn onderworpen aan de toestemming van de gouvernementen" met betrekking tot de intercity-reisvergunningen. Volgens de circulaire op de website van het Ministerie van Binnenlandse Zaken; Intercitybusreizen zijn niet mogelijk, behalve voor burgers die de door de gouverneurs passende voorwaarden hebben. Burgers die zijn overleden in familieleden van de eerste graad of een ernstige ziekte hebben en burgers die, vooral in de afgelopen vijftien dagen, geen verblijfplaats hebben, kunnen bij de gouverneurs of districtsgouverneurs een reisvergunning aanvragen.
Bovendien hebben degenen die hun betrokkenheid bij de productie- en leveringsprocessen van de relevante professionele kamers certificeren, en degenen die hoge overheidsfunctionarissen en openbare dienstverleners zijn, geen reisbeperkingen.

HOE TOEPASSEN OP REIS VERGUNNING CERTIFICAAT?

Burgers die verplicht zijn tussen steden te reizen, dienen een aanvraag in bij het Travel Permit Board, dat wordt opgericht onder coördinatie van gouverneurs en districtsgouverneurs, en vragen een reisdocument aan. Voor degenen wier verzoek passend wordt geacht, zal het bestuur een document voor een reisvergunning voor intercitybussen afgeven, inclusief reisroute en duur. De planning van de busexpeditie wordt gemaakt door de Travel Permit Board en de relevante mensen worden geïnformeerd.

De Travel Permission Board zal de lijst van burgers die met de bus reizen, hun telefoons en de passagierslijsten, waarvan de adressen op hun bestemming zijn vermeld, naar het gouverneurschap in de te bezoeken stad vermelden. De bussen die mogen reizen, kunnen alleen stoppen bij de stadsbusterminals op de reisroutes en ze kunnen de passagiers die mogen reizen door de provincies van de provincies waar ze stoppen, meenemen in geval van capaciteit. De pendeldiensten van busbedrijven worden verboden.

WIE KRIJGT REISVERGUNNING?

 • Het ministerie van Binnenlandse Zaken heeft de gouvernementen een aanvullende circulaire gestuurd waarin uitzonderingen op de toegangsbeperkingen voor voertuigen zijn opgenomen. In de circulaire, waarin uitzonderingen zijn opgenomen met betrekking tot de aanvraag, worden mensen die een Reisvergunning kunnen krijgen als volgt vermeld:
 • Degenen die worden ontslagen uit het ziekenhuis waar ze worden behandeld en willen terugkeren naar hun woonplaats, die zijn doorverwezen door een doktersrapport of die een doktersafspraak en controle hebben gekregen.
 • Degenen die zullen reizen om de begrafenis van zichzelf of zijn vrouw bij te wonen, eerstegraads familieleden die zijn overleden of zijn broer.
 • Degenen die de begrafenisoverdracht zullen begeleiden, op voorwaarde dat ze niet meer dan 4 personen hebben, behalve degenen met de doodsoorzaak coronavirus.
 • Degenen die hun militaire dienst willen voltooien en naar hun nederzettingen willen terugkeren.
 • Degenen die zijn uitgenodigd voor een privé- of openbaar dagcontract.
 • Degenen die zijn vrijgelaten uit strafinstellingen
 • Na aankomst uit het buitenland, de 14-daagse quarantaine- en bewakingsperiode in de slaapzalen van de krediet- en slaapzaalinstelling waar ze zijn geplaatst.
 • Toestemmingscertificaat beperkt tot het aantal passagiers in privévoertuigen

EEN REISVERGUNNING CERTIFICAAT WORDT GEGEVEN DOOR E-REGERING?

Presidential Digital Transformation Office heeft aangekondigd dat het reisvergunningsdocument vanaf nu bij e-government kan worden verkregen. In een verklaring op zijn Twitter-account: 'Onze burgers die reizen in het kader van coronavirusmaatregelen hoeven niet langer naar districtsregeringen te gaan. De aanvragen voor een reisvergunning staan ​​op het e-government portaal.

Aanvraagprocedure 

 1. Meld u aan via de e-Government Gateway.

  KLIK HIER OM HET REIS TOEGESTAAN DOCUMENT TE KRIJGEN

 2. Uw aanvraag wordt doorgestuurd naar het Travel Permit Board en door het bestuur beoordeeld.
 3. Na de evaluatie door de Travel Permit Board worden de aanvragers via sms op de hoogte gebracht als "Uw aanvraag is geaccepteerd" of is uw aanvraag afgewezen.
 4. Burgers van wie de aanvraag is geaccepteerd, worden geaccepteerd bij de aanvraagbalies die zijn gecreëerd op de busterminals of luchthavens, nadat ze zijn geverifieerd met hun TR ID-nummer.

VOORBEELD VAN REISVERGUNNING CERTIFICAAT

reisvergunning voorbeeld


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties