Online afspraakperiode tegen Kovid-19 in automatische beoordeling

online afspraakperiode tegen kovid in auto-expertise
online afspraakperiode tegen kovid in auto-expertise

In deze periode waarin de interesse in online winkelen en online transacties is toegenomen als gevolg van het nieuwe type coronavirus (Kovid-19), dient auto-expertise, die vaak de voorkeur geniet van degenen die auto's willen kopen, ook via online afspraak in het kader van de bestrijding van de epidemie.


Door de epidemie van Kovid-19, die de wereld schudde en zich naar alle landen verspreidde, neemt de belangstelling voor online winkelen en online transacties toe. De weerspiegelingen van deze situatie zijn ook te zien in de auto-industrie: in dit proces verkochten sommige bedrijven hun voertuigen in de online omgeving met het aantal voertuigen dat met honderden kan worden uitgedrukt, en leverden het voertuig aan de klant zonder het huis te verlaten. Dankzij de verandering in koopgedrag besparen consumenten tijd en hebben ze de mogelijkheid om alle details over de huidige staat van de voertuigen die ze willen kopen te onderzoeken met de deskundige rapporten van de voertuigen die ze willen kopen.

Hoewel de rapporten die zijn ontvangen van zakelijke en onafhankelijke expertisebedrijven vertrouwen geven aan de consument, helpt het de koper om de vraagtekens over het voertuig te elimineren. Gedurende deze periode wil expertise bijdragen aan de strijd tegen Kovid-19 door over te schakelen op het online afsprakensysteem.

TÜV SÜD E-Expert Assistant General Manager Ozan Ayözger wereld dat Turkije en laat in deze moeilijke dagen probeerden antwoorden te geven op auto-inspectievereisten: "Voordat onze klanten naar onze vestigingen komen, worden afspraken gevraagd om te sturen via ons of via het callcenter op onze website. Op deze manier kunnen we het gezonde proces dat nodig is voor zowel onze klanten als medewerkers beschermen door de sociale afstand in onze vestigingen te waarborgen. ”

Ayözger merkte op dat klanten hun transacties kunnen voltooien zonder in de rij in de rij te hoeven wachten terwijl ze de voorkeur geven aan de juiste dag, uur, locatie en pakketten met hun afsprakensysteem: “Met de toenemende interesse in het online afsprakensysteem besparen de consumenten tijd en alle details over de huidige status van de voertuigen die ze willen krijgen. het voertuig heeft de mogelijkheid om de advertentiepagina's te bekijken. ” zei.

Ayözger verklaarde dat TÜV SÜD D-Expert op de auto-expertisepunten de nodige voorzorgsmaatregelen tegen het virus heeft genomen voor zowel de werknemers als de gezondheid van de klanten, en zei dat ze deze maatregelen in detail hebben toegepast in termen van zowel de klant als de werknemers.

'HET IS NAAR MOEILIJKE TIJDEN'

Ozan Ayözger evalueerde ook de effecten van de Kovid-19-epidemie op de gebruikte auto-industrie. Ayözger zei dat de vertraging in elke sector ook te zien was in de gebruikte auto-industrie:

“Door de afname van de verkoop van tweedehandswagens beginnen de expertisebedrijven het moeilijk te krijgen. Bovendien zijn de koopgewoonten van consumenten veranderd en is de verkoop via online verkoopplatforms in de sector gebruikte auto's gestegen in vergelijking met voorgaande jaren, aangezien de verkoop is gedaald ten opzichte van de periode vóór de epidemie. ”

'TWEEDE HAND ZAL HERSTELLEN'

Ozan Ayözger, die ook zijn voorspelling deelde over wanneer het normalisatieproces in de sector zal beginnen, concludeerde als volgt: “Met de aanbevelingen van het Wetenschappelijk Comité en het door onze regering vastgestelde normalisatieplan begon er een kleine beweging in zowel de gebruikte voertuigen als de taxatiesector. Hoewel we niet snel kunnen terugkeren naar de pre-epidemie-periode, zijn we van mening dat de handel in tweedehandsvoertuigen zich ook zal herstellen dankzij de maatregelen die de komende 2 maanden zullen worden genomen als onderdeel van het nieuwe normalisatieproces. "Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen