Metro Gebze Darıca is gepland voor september 2023

gebze is ook bedoeld om in september de metro te openen
gebze is ook bedoeld om in september de metro te openen

Unie van gemeenten van Marmara en Kocaeli Metropolitan Municipality Assoc. Dr. Tahir Büyükakın onderzocht de bouwwerken van de Gebze-Darıca-metrolijn, die werd overgedragen aan het ministerie van Transport en Infrastructuur, 52 meter onder de grond. De tunnelwerkzaamheden van het metroproject, waarvan de fundering werd gelegd door de gemeente Kocaeli en later met de initiatieven van burgemeester Büyükakın werd overgedragen aan het ministerie van Transport en Infrastructuur, gaan koortsachtig door. Burgemeester Büyükakın, die 52 meter onder de grond een verklaring aflegde door af te dalen naar de tunnels in de regio die dienst zal doen als Centraal Station Gebze, zei: 'Hier is een prachtig werk. Er is een team dat dag en nacht blijft werken. De constructies die op dit station op de tunnel komen te staan, worden eind juni opgeleverd. ”

"We hebben de kans aangegrepen om veel sneller vooruit te gaan"


Burgemeester Gebze Zinnur Büyükgöz, AK-districtsvoorzitter İrfan Ayar, adjunct-secretaris-generaal van de Metropolitan Municipality Mustafa Altay en het technische team van het aannemersbedrijf, dat de bouw van het project uitvoert, zijn ook aanwezig. Tunnelwerken gaan door, "zei hij." Ons aannemersbedrijf blijft snel werken. Ik wil iedereen bedanken die heeft bijgedragen. Ik wil onze president Recep Tayyip Erdoğan van harte bedanken. Met hun steun hebben we dit project zo snel kunnen uitvoeren. Toen het Ministerie van Transport het project laadde, hadden we de mogelijkheid om veel sneller vooruit te gaan. Zo hebben we binnen deze periode ons Metro-project afgerond. ”

"ER IS EEN ZEER MOOI BEELD DAT WE TROTS zijn"

De Metropolitan Mayor van Kocaeli Metropolitan Municipality Assoc. Die ook de informatie heeft overhandigd dat OSB-Gebze-Darıca metrolijn 15.4 km lang zal zijn en uit 11 stations zal bestaan. Dr. Tahir Büyükakın zei: “Het is nu nog maar 52 meter diep. Er worden tunnel- en stationsconstructies gebouwd. Hier is een extreem mooi beeld waar we trots en blij mee zijn. Opgravingen gaan door in nog drie stationsstructuren met zeer snel werk. Met toestemming van Allah zal dit project op het geplande tijdstip worden afgerond. We danken onze president nogmaals. In opdracht van ons Ministerie van Transport, met toestemming van Allah, hebben we ons Metro-project opengesteld voor de dienst van onze burgers die in deze regio in deze periode wonen ”.

“WE PLANNEN DE AFWERKING VAN HET METRO-PROJECT IN SEPTEMBER 2023”

"Hoewel dit project wordt gezien als een werk dat bestaat uit een transport- en openbaarvervoerslijn tussen Darica Gebze en de georganiseerde industriële zone, is het in wezen een enorme infrastructuur die twee metropolen met elkaar verbindt", aldus president Büyükakın. We zijn aangesloten op de volledige railsysteeminfrastructuur in Istanbul. ” Burgemeester Büyükakın zei dat het aanbestedende bedrijf zeer nauwgezet werkt: “Ik wil al onze vrienden bedanken die dag en nacht op deze locatie werken, en aan de Algemene Directie Investeringen van ons Ministerie van Transport en Infrastructuur. Ik wil onze mensen die in Gebze wonen bedanken voor hun geduld en begrip. Hopelijk, als er geen tegenslag is, zijn we van plan om ons metroproject in september 2023 af te ronden volgens het geplande werkschema. Vanwege het coronavirus gaat het werk natuurlijk verder door te zorgen voor de sociale afstand en de nodige maatregelen te nemen op het gebied van gezondheid en veiligheid op het werk. ”

"BLIJFT DE INTERVIEWS VAN ONZE MINISTERIE OVER DIT ONDERWERP"

Burgemeester Büyükakın benadrukte nogmaals "Hopelijk wordt dit in september 2023 in dienst gesteld van onze Gebze". Ze zouden Sabiha Gökçen naar de metro brengen. We zouden vanaf hier ook een Sabiha Gökçen-lijn creëren. Ons Ministerie van Verkeer zet de onderhandelingen hierover voort. Omdat het weer een metrolijnwerk is. We hebben ook een studie voor de metrolijn die Cengiz Topel Airport verbindt met onze Derince, Izmit en Kartepe districten tussen ons Gulf district. ”Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen