Izmir Metro, die 500 duizend passagiers per dag vervoert, is 20 jaar oud

Izmir Metro, die duizend passagiers per dag vervoert
Izmir Metro, die duizend passagiers per dag vervoert

Metro, de levensader van het openbaar vervoer in Izmir, is 20 jaar oud. Het door de Metropolitan Municipality gebouwde systeem vervoert bijna een half miljoen passagiers per dag met de tramlijnen.


De Izmir Metro, die op 22 mei 2000 in Izmir begon te werken, is 20 jaar verstreken. De burgemeester van de stad, Tunç Soyer, die de Halkapınar-faciliteiten bezocht op deze speciale dag in de metro van Izmir, vierde het personeelsfeest op de radio. President Soyer zei hier dat İzmir Metro een van de trots van de stad is. Soyer verklaarde dat het element dat de instelling in leven houdt het personeel is dat kwaliteitsdiensten levert, en vervolgde: “Daarom, gezondheid voor jullie allemaal. Deze studie is ook in het proces van corona-crisis in de hele wereld, vooral in Izmir liep met als hoogtepunt een studie in Turkije. In onze Izmir Metropolitan Municipality doen al onze units verschillende dingen. Sommige zijn aandraaischroeven, sommige maken de straat schoon, andere gebruiken de tram. Maar wanneer dit allemaal samenkomt, wordt de perceptie van de Izmir Metropolitan Municipality onthuld. En ik zou willen zeggen dat we deze perceptie met succes hebben behouden. ”

De bronzen stad Izmir, de meest succesvolle president van Turkije, merkte op dat een van Soyer vervolgde: 'Ik moet het weten. Ik feliciteer iedereen die hieraan afzonderlijk heeft bijgedragen. Gezondheid voor al uw werk. We zijn trots op je. Als het leven begint te normaliseren, zou ik willen dat we weer op de beste manier blijven dienen. '

Tijdens zijn bezoek aan burgemeester Soyer, de secretaris-generaal van de Metropolitan Municipality, Dr. Buğra Gökçe en Sönmez Alev, de General Manager van de Izmir Metro, werden vergezeld.

Ze worden na elke keer gedesinfecteerd

Izmir Metro en Izmir Tram blijven werken in het epidemische proces. In het kader van aanvullende veiligheidsmaatregelen tijdens het epidemische proces wordt desinfectie elke dag uitgevoerd in het hele wagenpark. Wederom worden desinfectieprocessen periodiek toegepast op alle stations en haltes. De interne reiniging van de voertuigen, die extern worden gereinigd in de borstelwasunit, wordt uitgevoerd met geurloze reinigingsmaterialen die de menselijke gezondheid, het milieu en de wagenuitrusting niet schaden. Alle voertuigen krijgen de trein om te werken nadat ze deze processen hebben doorlopen en ze hebben gecontroleerd. De voertuigen die na voltooiing van elke keer tijdens de operatie worden gereinigd en gedesinfecteerd, worden aangeboden aan de dienst van de bevolking van Izmir. Service verlenen onder het motto "We wachten al 20 jaar, we wachten niet", al het personeel van de chauffeur tot het schoonmaakpersoneel werkt 7/24 voor veilige, comfortabele, regelmatige en hygiënische service.

Begonnen met een lijn van 11 kilometer

Izmir Metro, die 20 jaar geleden begon met een lijnlengte van 10 kilometer waar 11.5 stations zijn gevestigd, het huidige Konak en Karşıyaka Samen met de trams vervoert het dagelijks gemiddeld 41 duizend passagiers, zelfs op een totaal van 500 kilometer. Izmir Metro en Izmir Tram zorgen voor 24 procent van het openbaar vervoer in de stad. Izmir Metro, die in 2000 met 45 voertuigen begon te rijden, had een enorm wagenpark van 220 voertuigen met de toevoeging van nieuwe metrovoertuigen en trams in de afgelopen periode. In de afgelopen 20 jaar zijn 8 miljard 1 duizend passagiers vervoerd, wat overeenkomt met 1 op 164 van de wereldbevolking. Het totaal van 36 miljoen kilometer aan reizen sinds de eerste dag komt overeen met 903 keer de wereld rondreizen.

Izmir spoorwegsysteem kaartWees de eerste om te reageren

Beoordelingen