Geen doorgang naar onjuist parkeren in Izmit

Er is geen tijd om verkeerd te parkeren in Izmit
Er is geen tijd om verkeerd te parkeren in Izmit

Kocaeli Metropolitan Municipality Police Department-teams werken hard om de vrede en de openbare orde in veel delen van de stad te waarborgen. Verkeerspolitie teams voeren strikt administratieve controles uit op voertuigen die verkeerd geparkeerd staan, zodat de verkeersstroom door de stad niet wordt onderbroken. In dit verband werd een strafrechtelijke procedure ingesteld tegen voertuigen die dubbele rijen parkeren aan de Turan Güneş-straat in het Izmit-district, parkeerplaatsen voor gehandicapten bezetten en parkeren op het groene gebied van Thursday Market.

PUNITIEVE PROCEDURE IS TOEGEPAST EN INTREKKING VAN DE VOERTUIGEN


De teams van de Metropolitan Traffic Police, die strenge inspecties uitvoeren in het district Izmit, werken samen met de teams die zijn aangesloten bij de politie van Kocaeli. Bij de controles zijn uitgevoerd zodat burgers geen problemen hebben tijdens het rijden met hun voertuigen in het stadscentrum, de voertuigen die de parkeerplaats parkeren in de groene gebieden van de donderdagmarkt en dubbelrijig parkeren, en parkeren in de groene gebieden van donderdag. Na de strafzaak worden de voertuigen door de teams van de Metropolitan Traffic Police de parkeergarage ingetrokken.

BERICHT AAN 153

De teams van de politie van de Metropolitan Municipality implementeren de voertuigen die vereist zijn door de verkeerswet nr. 2918 en de gemeentelijke bevelen en verboden, die de rijstroken bezetten die zijn gereserveerd voor een soepele voortgang van het verkeer. Wanneer gevoelige burgers een dergelijke situatie detecteren, kunnen ze bellen met 153, het callcenter van de Metropolitan Municipality.Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen