Opening van de metrolijn Mecidiyeköy Mahmutbey uitgesteld

imamoglu mecidiyekoy mahmutbey deed onderzoeken op de metrolijn
imamoglu mecidiyekoy mahmutbey deed onderzoeken op de metrolijn

İBB President Ekrem İmamoğlu deed onderzoek op het metrostation Nurtepe in Mecidiyeköy-Mahmutbey. İmamoğlu zei dat ze van plan zijn de lijn op 19 mei in gebruik te nemen, maar het pandemische proces staat dit niet toe: “Er is een overeenkomst bereikt met een buitenlands bedrijf voor het signaleringssysteem van de lijn. Helaas worden de werknemers van dit bedrijf, die het werk hier doen, meestal beheerd vanuit het Spaanse centrum en vanuit een centrum in Spanje. Helaas hebben ze met het Covid-proces deze service vanaf 3 maart niet meer kunnen uitvoeren ”. İmamoğlu zei dat er andere bouwlocaties zijn waar het proces dergelijke verstoringen heeft ondergaan, “Sorry voor dit falen, maar het is geen oplossing. We lossen het snel op. '


Ekrem İmamoğlu, de burgemeester van de Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), heeft inspecties uitgevoerd bij het Nurtepe Station van de metrolijn Mecidiyeköy-Mahmutbey in aanbouw. Burgers die de informatie kregen dat Imamoglu naar het station zou komen, maakten vanaf de balkons loveshows met de IMM-president. Imamoglu reageerde op het applaus van de burgers en ging naar de tourniquetvloer. Technische informatie over de werken aan de lijn werd aan İmamoğlu gegeven door Pelin Alpkökin, hoofd van de afdeling IMM Rail Systems. Alpkökin, uw lijn, Beşiktaş en Kabataş Hij deelde de informatie dat de archeologische werken op de stations doorgingen met İmamoğlu.

“IN GEVAL VAN STATIONS IN STATIONS”

Na de presentatie van Alpkökin te hebben geëvalueerd, zei İmamoğlu: “Er is hier een buitenlandse onderaannemer. Met die firma is het signaleringssysteem afgesproken. Helaas worden de medewerkers van dit bedrijf, die het werk hier doen, meestal beheerd vanuit een Spaans centrum en een centrum in Spanje. Helaas konden ze met het Covid-proces deze service niet meer leveren vanaf 3 maart. Ze moesten deze jobsite verlaten en naar hun land terugkeren. Bijna 2,5 maanden lang kunnen we deze service niet krijgen. Er zijn een aantal lokale werknemers die deze dienst verlenen, volgens het rapport van het aannemersbedrijf aan ons. Maar dit is natuurlijk een zeer ontoereikende studie. Zoals je nu kunt zien, zijn de stations helemaal voorbij. In een dergelijke omgeving is signalering de enige tekortkoming. Het technische deel is bij dergelijke zaken van groot belang. Met andere woorden, het is niet mogelijk om hier te openen zonder die tests en procedures. We wachten nu op hem; communicatie gaat door. Zowel de aannemer als wij zetten de communicatie voort om deze zo snel mogelijk te brengen. We doen ons uiterste best. Aangezien er geen duidelijk antwoord is, moeten hier ongeveer 80 dagen, 90 dagen testen worden doorgebracht in termen van signalering. We doen er alles aan om de medewerkers zo snel mogelijk te normaliseren en uit Spanje te halen. Zodra we beginnen, willen we de signaleringsservice van onze lijn ontvangen en deze lijn zo snel mogelijk aan de inwoners van Istanbul geven. Anders zouden we in mei openen, we hadden zo'n trieste gebeurtenis. We hebben bouwplaatsen en andere projecten waar Covid dergelijke problemen heeft ervaren. Onze excuses voor dit probleem. Het is geen onoplosbare onderneming; we lossen het snel op. ”

INTENSIEF BELANG VAN DE BALKONS

Na de aankondiging werd İmamoğlu, die met de begeleidende delegatie naar de platformvloer ging, vergezeld door Mevlüt Öztekin, de burgemeester van Kağıthane. İmamoğlu voltooide de examens op het station en liet Nurtepe achter met de toejuiching van de burgers die zich op hun balkons verzamelden met de woorden "We houden van je, president, dank je."

JavaScript is vereist voor deze diashow.Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen