Tender for Viaducts to Access Akçaray Stops

Tender is gemaakt voor de bovenste gangpaden om toegang te bieden tot de akcaray-haltes.
Tender is gemaakt voor de bovenste gangpaden om toegang te bieden tot de akcaray-haltes.

Kocaeli Metropolitan Municipality, die het vervoer vergemakkelijkte door de Akçaray-tramlijn aan de burgers te leveren, begon met de werkzaamheden voor het voetgangersviaduct dat naast de tramhalte Sekapark zou worden gebouwd. Deze keer heeft de Metropolitan Municipality een aanbesteding uitgeschreven voor de bouw van een voetgangersviaduct naast de tramhaltes van het congrescentrum en de onderwijscampus in het Sekapark. Er zullen in totaal 3 voetgangersviaducten worden gebouwd met het Sekapark Tram Stop viaduct, waarvan de werkzaamheden zijn begonnen.

TWEE BOVENSTE CROSSING ZAL WORDEN GEDAAN


Een van de viaducten die direct naast het congrescentrum en de tramhaltes van de Education Campus worden gebouwd, is 63.40 meter lang, 3.35 meter breed en de andere 43.85 meter lang en 3.35 meter breed. De site wordt opgeleverd binnen 10 dagen nadat het desbetreffende specificatiecontract is ondertekend. Beide viaducten voor voetgangers moeten over 180 kalenderdagen worden voltooid.

13 FIRM AANGEBODEN

De aanbesteding voor twee voetgangersviaducten vond plaats op dinsdag 12 mei om 14.30 uur in het hoofdgebouw van de Metropolitan Municipality. In de aanbesteding waaraan 13 bedrijven deelnamen, kwam het laagste bod van Meter Energy Construction met 4 miljoen TL 960, terwijl het hoogste bod afkomstig was van Oğuzata İnşaat met 7 miljoen TL 389 duizend.

COMPANY AANBIEDING
Meter Energy Contracting Constructie 4 miljoen 960 duizend TL
Helka Construction Company 5 miljoen 71 duizend TL
Mehmet Aydin, Ali Cengiz 5 miljoen 395 duizend TL
Hulusi Özay 5 miljoen 914 duizend TL
Emay Architecture 5 miljoen 929 duizend TL
Sya Infrastructure Construction 6 miljoen 207 duizend TL
Abdurrahim Aydın Yurtçu 6 miljoen 282 duizend TL
Atlasbk-constructie 6 miljoen 460 duizend TL
İlkgün Constructie 6 miljoen 513 duizend TL
Fettah Kızılyıldız, Yılmaz Aynas Construction 6 miljoen 565 duizend TL
Dilşad Mining Map Construction, Ahmet Aydın 6 miljoen 570 duizend TL
Gürtur Construction, Cihan Üregen 6 miljoen 889 duizend TL
Oğuzata Constructie 7 miljoen 389 duizend TL


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen