Binnenlandse en nationale productielijn gelanceerd in MKE Gazi Fireworks Factory

binnenlandse en nationale productielijn in opdracht van mke gazi fisek fabriek
binnenlandse en nationale productielijn in opdracht van mke gazi fisek fabriek

In het kader van het nieuwe project van de Machinery and Chemical Industry Corporation (MKEK), kwam de nieuwe productielijn gecreëerd met binnenlandse en nationale machines in gebruik in de Gazi Fişek-fabriek.


De opening van de nieuwe productielijn, die de afhankelijkheid in het buitenland volledig zal elimineren en volledig zal ontstaan ​​uit binnenlandse en nationale machines, in het kader van coronavirusmaatregelen, minister van Nationale Defensie Akar, chef van de generale staf-generaal Yaşar Güler, commandant van de landmacht generaal Umit Dündar, commandant van de zeestrijdkrachten Admiraal Adnan Özbal, commandant van de luchtmacht Kucukakyuz en onderministers van Nationale Defensie Yunus Emre Karaosmanoglu werden gehouden met de videoconferentiemethode, bijgewoond door Alpaslan Kavaklioglu en Shuay Alpay.

Vóór de opening ontving minister Akar informatie van MKAS General Manager Yasin Akdere over de nieuwe patroonlijn en werken. Feliciteerde die hebben bijgedragen als gevolg van de succesvolle inspanningen van de lokale en nationale belang aan het werk totdat de minister Akar, zei hij dat er belangrijke ontwikkelingen in de industrie en technologie in Turkije.

Akar zei dat deze werken ook worden weerspiegeld in de defensie-industrie, "Ons werk in het kader van de defensie-industrie heeft een aanzienlijk momentum gekregen met het leiderschap, de steun en aanmoediging van onze president, en gelukkig hebben de binnenlandse en nationaliteitscijfers in de defensie-industrie 70 procent bereikt. We vinden ze niet voldoende. We zullen ons werk in een toenemend tempo en tempo voortzetten en ik denk dat we het naar een veel hoger niveau zullen tillen. ” gebruikte uitdrukkingen.

EEN BELANGRIJKE STAP

Minister Akar zei over het belang van het verder brengen van binnenlands en nationaal ontwerp in de defensie-industrie:

“Gazi Fişek Factory, die een betekenisvolle positie heeft in de nationale en binnenlandse industrie, heeft een zeer belangrijke positie wat betreft het voldoen aan de behoeften van onze strijdkrachten. In dit opzicht is de betekenis en het belang van service verlenen aan deze speciale en betekenisvolle fabriek niet alleen met buitenlandse machines maar ook met binnenlandse en nationale machines en het leveren van productie erg belangrijk. Bovendien is het een andere bron van trots voor ons om de productie met 40 procent te verhogen met de productie met binnenlandse en nationale werkbanken in vergelijking met buitenlandse werkbanken. ”

Minister Akar zei dat met de nieuwe productielijn sneller aan alle binnenlandse en buitenlandse eisen zal worden voldaan, "zei ik dat dit een belangrijke stap is, zowel financieel als in termen van onze veiligheid." zei hij.

Minister Akar zei dat het afhankelijk zijn van de in het buitenland geproduceerde werkbanken de afgelopen jaren een negatief effect heeft gehad: “We zijn situaties tegengekomen zoals het niet kunnen nemen van de materialen die we geld geven als we afhankelijk zijn van machines. Als we in dit tempo gaan, hopen we dat al onze productiematerialen het zelf kunnen en dat we het verder zullen ontwikkelen. ” hij sprak.

Herinnerend aan het feit dat het Ministerie van Landsverdediging verschillende beschermende gezondheidsvoorzieningen heeft geproduceerd in het kader van de strijd tegen de uitbraak van het coronavirus, zei minister Akar:

“We voorzagen ook in een belangrijke behoefte door de productiebank voor chirurgische maskers te maken. Tot twee maanden geleden was het ontbreken van maskermachines een ander probleem. Er werd serieus geld gevraagd. Op het punt dat we nu hebben bereikt, heeft de constructie van machines die door jou chirurgische maskers produceren de hele vergelijking veranderd en ons werk gemakkelijker gemaakt. Er is een zeer belangrijke stap gezet om niet alleen aan de behoeften van onze strijdkrachten te voldoen, maar ook aan die van onze mensen, vriendelijke en broederlijke landen. ”

BEPAALD STADIUM BIJ DE CERTIFICATIE VAN SAHRA

Minister Akar benadrukte dat inspanningen om de productie van beschermend materiaal voor de gezondheidszorg te verhogen in fabrieken die zijn aangesloten bij het Ministerie van Nationale Defensie:

'We hebben tot nu toe bijna 30 miljoen maskers gemaakt. We produceerden meer dan 500 duizend overall en 140 ton ontsmettingsmiddelen. Ik denk dat we deze productie sneller zullen voortzetten en het aantal nog zullen verhogen. Deze cijfers zullen de komende periode veel hoger zijn. Meneer de President heeft verschillende instructies. Door intensiever te werken en te coördineren met de relevante ministeries en instellingen, zullen we proberen onze taken veel effectiever te vervullen, zowel wat betreft productie als distributie. ”

Minister Akar herinnerde eraan dat MKEK het prototype van het mechanische gasmasker genaamd "Sahara" heeft geproduceerd en zei: "Het produceren van binnenlandse en nationale thermometers en thermische camera's is als een afzonderlijk succes van MKEK geregistreerd". Minister Akar, wat betreft de "Sahara", "Het certificeringsproces heeft ook een bepaald stadium bereikt. We zullen binnenkort in staat zijn om aan de behoeften van zowel ons land, onze strijdkrachten als vriendelijke en aanverwante landen te voldoen door 500 apparaten per week te produceren. ” zei hij.

MEER KWALITEIT UIT EIGEN WERELD

Dankzij de nieuw opgezette lijn is het de bedoeling om de productiecapaciteit driemaal te verhogen. Dankzij de nieuwe lijn die 7.62 mm x 39 Kalashnikov-cartridges, 7.62 mm x 51 NATO-cartridges, 7.62 en 5,56 mm Shirred Manoeuvre-cartridges zal produceren, zal de interne en externe vraag comfortabeler worden en zal een hogere kwaliteit worden gerealiseerd. Dankzij het project dat de buitenlandse afhankelijkheid van de cartridge zal elimineren, is het MKEK's doel om haar concurrentievermogen te vergroten.

Met dit project heeft MKEK, dat een structuur heeft verworven die niet alleen de productie maar ook de productietechnologie kan overdragen, de buitenlandse afhankelijkheid van zowel product- als patroonproductietellers met deze investering weggenomen.

Hoewel alle tellers die in het kader van het project worden geleverd 100 procent binnenlands zijn, wordt gesteld dat de productiebanken voor cartridges van hogere kwaliteit en efficiënter zijn dan hun tegenhangers in de wereld.

JavaScript is vereist voor deze diashow.Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen