DHMI-assistent-assistent koopt luchtverkeersleider

De assistent van dhmi zal de luchtverkeersleiding inhuren
De assistent van dhmi zal de luchtverkeersleiding inhuren

Informatie over de instelling en het standpunt dat moet worden ingenomen door het directoraat-generaal van de nationale luchthavenautoriteit Assistent - stagiair toelatingsexamen luchtverkeersleider


Eenheid die het examen opent: Directoraat-generaal van de nationale luchthavenautoriteit.
Duty Station: DHMI (land)
Functietitel en aantal benoemingen:

  • Assistent luchtverkeersleider: 17 eenheden.
  • Luchtverkeersleider in opleiding: 20 stuks.

KPSS-scoretype en basisscore voor kandidaat-luchtverkeersleiderkandidaten: ten minste 3 punten van het KPSSP70-scoretype

KPSS-scoretype en basisscore voor kandidaat-luchtverkeersleiders: ten minste 3 punten van het KPSSP70-scoretype

Geldigheidsjaar van KPSS-score: selectieonderzoek voor openbaar personeel op 22 juli 2018.

Om binnen de reikwijdte van artikel 399 / c van de wetsdecreet nr. 3 te werken binnen het directoraat-generaal van de nationale luchthavenautoriteit, zal het in de staatscourant van 08.07.2018 gepubliceerde generaal-directoraat van de nationale luchthavenautoriteit, met nummer 30472, worden toegewezen aan de functies van de leerling-luchtverkeersleider en de assistent-luchtverkeersleider. Selectie-examens worden afgenomen in het kader van de bepalingen uit de Regeling Examens Kandidaten.

Algemene voorwaarden vereist voor de kandidaten om het examen af ​​te leggen,

a) Turks staatsburger zijn,

b) niet te worden beroofd van openbare rechten,

c) Om de leeftijd van 18 jaar te hebben voltooid,

d) in termen van militaire status; niets te maken hebben met militaire dienst, niet in het tijdperk van militaire dienst zijn, of als hij / zij in het tijdperk van militaire dienst is, heeft hij actieve militaire dienst vervuld of is hij uitgesteld of overgeplaatst naar de reserveklasse.

e) Behalve voor nalatige misdrijven, ook al zijn ze veroordeeld tot meer dan 6 maanden gevangenisstraf of amnestie, misdaden zoals verduistering, ambitie, afpersing, omkoping, diefstal, fraude, fraude, verduistering, frauduleus faillissement of Niet veroordeeld zijn voor de misdaad van waardigheid en waardigheid, of voor mensenhandel, verkeerde voorstelling van officiële offertes en transacties, en openbaarmaking van staatsgeheimen, met uitsluiting van misbruik en mensensmokkel,

f) Vanaf de aanmeldingsdatum, om zeventig punten of meer te behalen in KPSSP11-punten in overeenstemming met het elfde artikel van de Algemene verordening over de examens die voor de eerste keer worden gehouden om te worden benoemd in openbare functies.

Vereisten voor kandidaten voor assistent-luchtverkeersleiders,

a) afgestudeerd zijn aan een faculteit of een 4-jarige universiteit,

b) Om een ​​gezondheidsrapport te ontvangen met de zin "wordt een luchtverkeersleider" in overeenstemming met de ICAO ANNEX-criteria (voorwaarden vereist) www.dhmi.gov.t is Luchtverkeer op

Het personeel van Control Services staat beschreven in de Licentie- en beoordelingsregels.)

c) In de lucht / plaats en plaats / plaats spraakcommunicatie, zonder een duidelijk accent of dialect, tongstigma, verborgen stotteren en overmatige opwinding die tot misverstanden kan leiden (deze situatie wordt bepaald door de examencommissie en vastgelegd in minuten,

Indien nodig wordt de scheidsrechter naar het ziekenhuis gestuurd en wordt de scheidsrechter opgesteld op basis van het door het ziekenhuis te geven resultaat van het eindrapport. Kandidaten worden niet beschouwd als geslaagd voor het examen, zelfs niet als ze het computerondersteund of schriftelijk examen hebben afgelegd en worden geëlimineerd.)

d) Om te documenteren dat de student ten minste 'C'-niveau heeft behaald van het examen Engelse vreemde taal in de afgelopen vijf jaar vanaf de deadline voor aanmelding (document waaruit blijkt dat hij / zij kennis van vreemde talen heeft bepaald in de equivalentietabel gepubliceerd door OSYM-voorzitterschap (documenten na 05.06.2015 zijn geldig). .

e) Te beschikken over een geldige vergunning van een luchtverkeersleider. (Zie: "SHY 65-01 Air
Traffic Controller Services Personeelslicentie Evaluatieregeling ”)

Vereisten voor kandidaten voor luchtverkeersleiders in opleiding,

a) afgestudeerd zijn aan een faculteit of een 4-jarige universiteit,

b) Om op 28.12.2020 jonger te zijn dan 27 jaar, begint de datum van de cursus Luchtverkeersleiding (geboren op 28.12.1994 en later).

c) Om een ​​gezondheidsrapport te ontvangen met de zin “wordt een luchtverkeersleider” in overeenstemming met de ICAO ANNEX-criteria (voorwaarden vereist) http://www.dhmi.gov.tr Het staat in de Air Traffic Control Services Personnel License and Rating Regulation op het adres.)

d) Spraakcommunicatie in de lucht / plaats en plaats / plaats, zonder een uitgesproken accent of dialect dat kan leiden tot misverstanden en verstoringen, vastzitten in de tong, verborgen stotteren en overmatige opwinding (deze situatie wordt bepaald door de examencommissie en indien nodig naar het ziekenhuis gestuurd). en de procedure wordt vastgesteld volgens het eindrapportresultaat dat door het scheidsrechterziekenhuis moet worden gegeven.

e) Vanaf de aanvraagdeadline om te documenteren dat de student in de afgelopen vijf jaar ten minste het C-niveau heeft behaald van het examen Engelse vreemde taal (document waaruit blijkt dat hij / zij kennis van vreemde talen heeft bepaald in de equivalentietabel die is gepubliceerd door het OSYM-voorzitterschap (documenten na 05.06.2015 zijn geldig). .

f) Niet worden ontslagen uit de cursus of het hoofdkantoor in termen van discipline, mislukking en administratieve aspecten.

WIJZE VAN ONDERZOEK:

Selectie-examen voor stagiair luchtverkeersleider en kandidaat-luchtverkeersleider kandidaten;

- Schriftelijk examen voor het testen van vaardigheden zoals algemene vaardigheid, redeneren, intelligentie, geheugen en snelle besluitvorming, als het Computer Assisted Selection Exam of het Computer Assisted Selection Exam om welke reden dan ook niet kan worden afgelegd,

-Het wordt toegepast op een manier die bestaat uit een mondeling examen inclusief evaluatie van spraakcommunicatie. (Zie: Verordening betreffende de selectie-examens van kandidaten die worden aangesteld voor de leerling-luchtverkeersleider en de assistent-luchtverkeersleidersfuncties van de algemene directie van de nationale luchthavenautoriteit Artikel: 13)

Aanmelden:

10 (tien) keer het aantal posities dat is aangekondigd door het directoraat-generaal van de nationale luchthavenautoriteit, wordt de KPSSP3-score uitgenodigd voor het computerondersteunde selectie-examen of een schriftelijk examen vanaf het hoogste. kandidaten; Ze worden uitgenodigd voor het mondeling examen in de volgorde van hun score in het computerondersteunde selectie-examen of schriftelijke examens. Kandidaten die het examen willen afleggen tussen 11.05.2020-05.06.2020 http://isbasvuru.dhmi.gov.tr Ze moeten solliciteren bij. Kandidaten moeten alle gevraagde documenten volledig uploaden naar het systeem. Aanvragen persoonlijk en per post worden niet geaccepteerd.

Voor details van advertentie KLIK HIERWees de eerste om te reageren

Beoordelingen