Turkije Instituut voor de Statistiek 9 Contract personeel om aankopen te doen

kalkoen statistisch bureau contract moet worden gedaan berekenen personeel geleerde
kalkoen statistisch bureau contract moet worden gedaan berekenen personeel geleerde

Turkije Instituut voor de Statistiek of Information Technology full-time in dienst ter beschikking van de afdeling, op basis van de toevoeging van besluit nr 375 besluitwet van artikel 6 van 31/12/2008 gedateerd en 27097 genummerde Staatscourant "Grootschalige informatie van Openbare Instellingen Overeenkomstig het achtste artikel van de verordening betreffende de beginselen en procedures betreffende de tewerkstelling van gecontracteerd IT-personeel in transactie-eenheden, worden negen (negen) gecontracteerde IT-medewerkers aangeworven.


Bij de selectie van kandidaten voor het mondeling examen dat door ons bureau wordt afgenomen; Basisonderzoek wordt gekozen voor een P2018-score uit 2019 of 3, een P5-score voor openbaar personeel (KDSS) en een beoordelingsexamen voor vreemde talen (YDS / e - YDS), geldig in het Engels of gelijkwaardige examens in vreemde talen. (Examendocumenten in vreemde talen zijn XNUMX jaar geldig, tenzij de geldigheidsduur op het document is vermeld.) Kandidaten kunnen slechts voor één van de aangekondigde posities solliciteren.

website toepassingen, Turkije Statistics Authority www.tuik.gov.tr. adres gevonden Functie Request Form volledig is en correcte manier na het vullen samen met andere documenten uiterlijk 30/03/2020 dag van het einde van overuren om (18:00) tot Quarter Turkije Statistieken overheidsbureau Necatibey Caddesi No: 114 06420 Ministerie Çankaya / ANKARA vinden op Turkije Instelling Statistiek, om aan de afdeling personeelszaken of de in de aanvraagtermijn vermelde adres zal worden gemaakt door te mailen worden ingediend. Sollicitaties die na deze datum komen vanwege vertragingen in de post en andere redenen, en degenen die ontbrekende documenten of niet-ondertekende sollicitatieformulieren indienen, worden niet beoordeeld.

Voor details van advertentie KLIK HIER


Spoorwegnieuws zoeken

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen