Hoe te beschermen tegen Coronavirus?

Hoe te beschermen tegen coronavirus
Hoe te beschermen tegen coronavirus

Er zijn vandaag geen geneesmiddelen waarvan is aangetoond dat ze effectief zijn voor coronavirussen. Om deze reden worden behandelingen gegeven aan patiënten om hun klachten te verminderen en om eventuele orgaanfuncties te ondersteunen. Mensen die in de afgelopen 14 dagen in ons land persoonlijk naar China zijn gereisd of dit hebben bezocht, moeten beslist contact opnemen met de dichtstbijzijnde zorginstelling als ze symptomen hebben zoals koorts, hoest en ademnood.

WAT ZIJN DE MANIEREN OM VIRUS TE BESCHERMEN?

  • Patiënten met de diagnose coronavirus kunnen worden overgedragen wanneer we meer dan een meter naderen. Zieke mensen moeten niet zoveel mogelijk worden benaderd. Om dit te voorkomen, moeten zieke mensen niet zoveel mogelijk de gemeenschap in gaan, maar ze moeten een masker dragen als ze moeten vertrekken.
  • Teveel handdruk en knuffels moeten worden vermeden.

PREVENTIEMETHODEN VAN EXTERNE FACTOREN

  • Als we hoesten of niezen, als we geen zakdoek bij ons hebben, moeten we in onze arm niezen of hoesten. Dit is een beschermingsmethode, niet alleen voor het coronavirus, maar ook voor andere verkoudheid en griep.
  • Handhygiëne is erg belangrijk. We moeten zeker onze handen wassen zodra we van buiten naar huis komen. Met zoveel mogelijk zeep en veel water is het noodzakelijk om tussen de vingers, het bovenste deel van de hand, de palm te wassen en vervolgens te drogen. Het gaat niet alleen door water.
  • We moeten handdesinfecterende middelen hebben die geen water nodig hebben terwijl we overdag buiten zijn. Het is handig om desinfectiemiddelen te gebruiken wanneer we ons werk afmaken terwijl we op de markt winkelen terwijl we in de metro reizen, bussen.

MAATREGELEN IN OPENBARE GEBIEDEN

  • Het moet regelmatig worden geventileerd.
  • Aandacht moet worden besteed aan oppervlaktereiniging. Als het 2 keer per dag wordt verwijderd, moet dit aantal worden verdubbeld. Dit geldt voor het huis.
  • Handdesinfectiemiddelen moeten op deze plaatsen beschikbaar zijn.

MOET NU NAAR HOSPITAL GAAN

  • Naast de symptomen van griep en griep, moeten jonge mensen die geen ziekte hebben, een arts raadplegen als ze kortademig zijn.
  • Degenen die kanker, nierziekte, harttransplantatie krijgen en het immuunsysteem onderdrukken, moeten onmiddellijk naar het ziekenhuis gaan, zelfs met normale griepsymptomen.

AANDACHT VOOR HET GEBRUIK VAN HET MASKER


Hij legde uit dat het ministerie van volksgezondheid geen maskers hoeft te dragen voor niet-patiënten. Er werd gesteld dat het dragen van een masker kan leiden tot een "vals gevoel van veiligheid". Terwijl hij een masker draagt, treedt de perceptie op van 'ok ik ben beschermd'. Degenen die ziek zijn worden aanbevolen om maskers te dragen. Het is belangrijker voor niet-patiënten om de nodige voorzorgsmaatregelen te nemen die we tellen voordat ze een masker dragen.


Spoorwegnieuws zoeken

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen