Hoe werd verwacht dat de Coronavirus-uitbraak zou doorgaan?

Hoe werd verwacht dat de coronavirus-epidemie zou doorgaan?
Hoe werd verwacht dat de coronavirus-epidemie zou doorgaan?

De meeste sterfgevallen zijn mensen ouder dan 65 jaar of mensen met een lage immuniteit. "Mensen met chronische longkanker, diabetes, andere orgaanproblemen, chemotherapie of andere lichaamsresistentie en andere drugsgebruikers lopen een hoger risico. Deze mensen moeten zo voorzichtig mogelijk zijn. '


Hoewel het sterftecijfer laag is, moeten we niet op deze cursus vertrouwen. “Een virus dat op elk moment van persoon tot persoon kan veranderen, op elk moment kan toenemen, bedreigt de menselijke genetische structuur, dus het is onhandig. De epidemie kan groeien en het sterftecijfer kan toenemen. "

Voorzichtigheid is geboden bij het contacteren van nieuwkomers uit China, maar we moeten weten dat niet alle Chinezen besmet zijn, vooral degenen die al lange tijd niet in China zijn geweest.

IS ER EEN BEHANDELING VAN DE ZIEKTE?

Er zijn vandaag geen geneesmiddelen waarvan is aangetoond dat ze effectief zijn voor coronavirussen. Om deze reden worden behandelingen gegeven aan patiënten om hun klachten te verminderen en om eventuele orgaanfuncties te ondersteunen. Mensen die in de afgelopen 14 dagen in ons land persoonlijk naar China zijn gereisd of dit hebben bezocht, moeten beslist contact opnemen met de dichtstbijzijnde zorginstelling als ze symptomen hebben zoals koorts, hoest en ademnood.

WAT ZIJN DE MANIEREN OM VIRUS TE BESCHERMEN?

  • Patiënten met de diagnose coronavirus kunnen worden overgedragen wanneer we meer dan een meter naderen. Zieke mensen moeten niet zoveel mogelijk worden benaderd. Om dit te voorkomen, moeten zieke mensen niet zoveel mogelijk de gemeenschap in gaan, maar ze moeten een masker dragen als ze moeten vertrekken.
  • Teveel handdruk en knuffels moeten worden vermeden.

PREVENTIEMETHODEN VAN EXTERNE FACTOREN

  • Als we hoesten of niezen, als we geen zakdoek bij ons hebben, moeten we in onze arm niezen of hoesten. Dit is een beschermingsmethode, niet alleen voor het coronavirus, maar ook voor andere verkoudheid en griep.
  • Handhygiëne is erg belangrijk. We moeten zeker onze handen wassen zodra we van buiten naar huis komen. Met zoveel mogelijk zeep en veel water is het noodzakelijk om tussen de vingers, het bovenste deel van de hand, de palm te wassen en vervolgens te drogen. Het gaat niet alleen door water.
  • We moeten handdesinfecterende middelen hebben die geen water nodig hebben terwijl we overdag buiten zijn. Het is handig om desinfectiemiddelen te gebruiken wanneer we ons werk afmaken terwijl we op de markt winkelen terwijl we in de metro reizen, bussen.

MAATREGELEN IN OPENBARE GEBIEDEN

  • Het moet regelmatig worden geventileerd.
  • Aandacht moet worden besteed aan oppervlaktereiniging. Als het 2 keer per dag wordt verwijderd, moet dit aantal worden verdubbeld. Dit geldt voor het huis.
  • Handdesinfectiemiddelen moeten op deze plaatsen beschikbaar zijn.

MOET NU NAAR HOSPITAL GAAN

  • Naast de symptomen van griep en griep, moeten jonge mensen die geen ziekte hebben, een arts raadplegen als ze kortademig zijn.
  • Degenen die kanker, nierziekte, harttransplantatie krijgen en het immuunsysteem onderdrukken, moeten onmiddellijk naar het ziekenhuis gaan, zelfs met normale griepsymptomen.

Spoorwegnieuws zoeken

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen