Hoe krijg ik een reisvergunning? Wordt een reisvergunningscertificaat verkregen via e-overheid?

Hoe krijg ik een reisdocument?
Hoe krijg ik een reisdocument?

Hoe krijg ik een reisvergunning? Het verkrijgen van een Travel Permit Certificate via E-Government? Vereisten voor het verkrijgen van een reisvergunning? Wie kan het reisvergunningsdocument krijgen?


President Recep Tayyip Erdogan legde de verklaring af "Intercityreizen zijn onderworpen aan de toestemming van de gouvernementen" met betrekking tot de intercity-reisvergunningen. Volgens de circulaire op de website van het Ministerie van Binnenlandse Zaken; Intercitybusreizen zijn niet mogelijk, behalve voor burgers die de door de gouverneurs passende voorwaarden hebben. Burgers die zijn overleden in familieleden van de eerste graad of een ernstige ziekte hebben en burgers die, vooral in de afgelopen vijftien dagen, geen verblijfplaats hebben, kunnen bij de gouverneurs of districtsgouverneurs een reisvergunning aanvragen.

 Bovendien hebben degenen die hun betrokkenheid bij de productie- en leveringsprocessen van de relevante professionele kamers certificeren, en degenen die hoge overheidsfunctionarissen en openbare dienstverleners zijn, geen reisbeperkingen.

HOE TOEPASSEN OP REIS VERGUNNING CERTIFICAAT?

Burgers die verplicht zijn tussen steden te reizen, dienen een aanvraag in bij het Travel Permit Board, dat wordt opgericht onder coördinatie van gouverneurs en districtsgouverneurs, en vragen een reisdocument aan. Voor degenen wier verzoek passend wordt geacht, zal het bestuur een document voor een reisvergunning voor intercitybussen afgeven, inclusief reisroute en duur. De planning van de busexpeditie wordt gemaakt door de Travel Permit Board en de relevante mensen worden geïnformeerd.

De Travel Permission Board zal de lijst van burgers die met de bus reizen, hun telefoons en de passagierslijsten, waarvan de adressen op hun bestemming zijn vermeld, naar het gouverneurschap in de te bezoeken stad vermelden. De bussen die mogen reizen, kunnen alleen stoppen bij de stadsbusterminals op de reisroutes en ze kunnen de passagiers die mogen reizen door de provincies van de provincies waar ze stoppen, meenemen in geval van capaciteit. De pendeldiensten van busbedrijven worden verboden.

EEN REISVERGUNNING CERTIFICAAT WORDT GEGEVEN DOOR E-REGERING?

Presidential Digital Transformation Office heeft aangekondigd dat het reisvergunningsdocument vanaf nu bij e-government kan worden verkregen. In een verklaring op zijn Twitter-account: 'Onze burgers die reizen in het kader van coronavirusmaatregelen hoeven niet langer naar districtsregeringen te gaan. De aanvragen voor een reisvergunning staan ​​op het e-government portaal.

Aanvraagprocedure 

  1. Solliciteer via e-Government Gateway
  2. Uw aanvraag wordt doorgestuurd naar het Travel Permit Board en door het bestuur beoordeeld.
  3. Na de evaluatie door de Travel Permit Board worden de aanvragers via sms op de hoogte gebracht als "Uw aanvraag is geaccepteerd" of is uw aanvraag afgewezen.
  4. Burgers van wie de aanvraag is geaccepteerd, worden geaccepteerd bij de aanvraagbalies die zijn gecreëerd op de busterminals of luchthavens, nadat ze zijn geverifieerd met hun TR ID-nummer.

VOORBEELD VAN REISVERGUNNING CERTIFICAAT

reisvergunning voorbeeld


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties